English Version

Behöver ni hjälp med att rekrytera?

Vill ditt företag fortsätta växa?

Letar du efter säljare? Eller saknar du någon annan kompetens som känns svår att hitta på arbetsmarknaden?
Vi ger dig säljarna som kommer att slå dina nuvarande säljrekord! Ju mindre ni behöver tänka på er rekrytering, desto bättre jobb har vi utfört.
Rubino är en trygg partner till din verksamhet.

Starta rekryteringsprocessen!

Det börjar alltid med ett samtal.
Hör gärna av dig direkt till vår VD Harry Rubino på 073 – 376 39 30 eller harry@rubino.se som hjälper dig att identifiera era behov.

Vi återkopplar alltid inom 2 timmar mån-fre.

Rubino Rekrytering erbjuder företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus. Den viktigaste utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi sätter upp och når ett gemensamt mål. Och att vi rekryterar medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är säljare, key account managers, säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand i Stockholm, Göteborg och Malmö – men även i andra delar av Sverige.

Vår ambition är att ni skall känna att samarbetet är enkelt, smidigt och professionellt. I samarbetet kan vi tillföra kunskap från vår samlade erfarenheter inom områdena rekrytering, sälj- och organisationsutveckling. Vi erbjuder bland andra följande produkter; chefsrekrytering, rekrytering, bemanning, cv-collect och olika tilläggstjänster. Du hittar mer information under rubriken tjänster.

Vi har även en rad olika verktyg för att identifiera de beteenden som driver lönsamhet i just din organisation, utöver profilanalyser, 360 graders feedback och begåvningstester.

Med andra ord så står vi till tjänst med hela vår samlade kompetens inom rekrytering och försäljning. Ni får givetvis vårt fulla engagemang och lösningsorienterade arbetssätt på köpet.

Vi ser fram emot att bli er långsiktiga rekryteringspartner. Varmt välkommen till Rubino Rekrytering!

Vi har arbetat med Rubino Rekrytering i drygt två år. De har ett stort engagemang och har varit duktiga på att sätta sig in i och förstå vår verksamhet, på så sätt har de kunnat stötta oss med rekryteringar på ett effektivt och initierat sätt. Rubino Rekrytering har varit en viktig del i vår tillväxtstrategi.

Johan Sundberg, Grundare, Svensk Infrastruktur

Vi hade akut behov av spetskompetens inom vårt område på chefssidan som är mycket smalt. Rubino löste uppdraget professionellt och smidigt. Vi hade provat andra leverantörer utan större resultat. Vi kan verkligen rekommendera Rubino som arbetar smidigt och tillgängligt.

Göran Hansson, VD Oerlikon Balzers Sandvik Coating AB


 • SEAB
 • Schindler
 • ClearOn
 • Findus
 • WB
 • Vattenfall
 • K-rauta
 • GROHE
 • ÅF
 • Upplands Motor
 • Antalis

SÄLJREKRYTERING

Vår säljrekryteringsprocess är gedigen och beprövad. Vi hjälper dig med allt från att definiera vem ni söker till att säkerställa att rätt medarbetare anställs bland de kandidater vi identifierat och valt ut.

Läs mer här!

CHEFSREKRYTERING

För en lyckad chefsrekrytering krävs en tydlig målbild, en beprövad process och erfarna rekryterare med stort kontaktnät. Utöver detta kan vi erbjuda er ett engagemang utöver det vanliga.

Läs mer här!

TESTER & ANNAT

Rubino Rekrytering är ett engagerat rekryteringsföretag. Vi erbjuder många tester och tjänster som du kan ha nytta av. Självklart går de att skräddarsy så att de passar dina behov.

Läs mer här!

1

pågående
rekryteringar

954

rekryteringar
sedan starten

4

medarbetare

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.