English Version

Bemanna rätt med Rubino Rekrytering

Bemanna rätt genom Rubino Rekrytering. Vi är ett bemanningsföretag som erbjuder bemanningstjänster med många fördelar. Vi är bemanningsföretaget som ger er rätt bemanning och rekrytering av personal med rätt branschkunskap inom sälj, ekonomi och marknad.

Vad är bemanning och hur sker det på rätt sätt?

Bemanning innebär att ett företag som Rubino, hyr ut personal till andra företag på såväl korta som längre uppdrag. Som vår bemanningskonsult blir du uthyrd när vår kunds personal inte är tillgänglig, t ex vid semester, kurs eller vid annat behov företaget kan tänkas ha.

Rubino Rekrytering ser alltid till att alla sina konsulter utvecklas och att kunderna alltid får personal med rätt branschkompetens som uppdraget kräver.

Vid ett kortare eller längre bemanningsuppdrag så är det alltid Rubino som bemanningsföretag som agerar som arbetsgivare. Det betyder att ni slipper samtliga arbetsgivarkostnader så som sociala kostnader, sjukersättning och semesterersättning. Med oss får ni inga oväntade kostnader och betalar endast för de timmar som ni hyr konsulten.

Rubino är proffs på att vara arbetsgivare. Med oss kan du öka din utveckling, kompetens, trygghet och framtid.

Bemanningsföretaget Rubino – smidigt, tryggt och professionellt

Att välja oss är att välja ett professionellt rekryteringsföretag. Du kommer alltid i kontakt med ny kompetens genom vår bemanningstjänst. Genom vår effektiv resurshantering kan vi hitta och bemanna rätt person till rätt företag, vilket är vår kärnkompetens.

Vår ambition och mål är att alltid erbjuda ett smidigt, tryggt och professionellt samarbete gällande ert behov av att bemanna ny personal.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.