English Version

Bemanning i Göteborg med Rubino – ett professionellt bemanningsföretag

Bemanning i Göteborg med Rubino Rekrytering får du en kostnadseffektiv bemanningstjänst med många fördelar. Vi bemannar och rekryterar inom sälj, marknad och ekonomi med goda kunskaper och erfarenheter av den unika branschen.

Rubino är ett snabbväxande företag. Genom oss får du alltid tillgång till den branschkunskap och hjälp som din personalrekrytering kräver. Vi erbjuder bemanningshjälp i Göteborg när din ordinarie personal är på semester, kurs eller vid annat behov som t.ex. produktionstoppar.

Bemanningsföretag i Göteborg med jobb inom sälj, marknad och ekonomi

Rubino är ett bemanningsföretag i Göteborg med jobb för dig som vill arbeta inom försäljning, marknad och ekonomi.

Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, kontinuerlig utbildning och en personlig kontaktperson som ger stöd i arbetet och extra handledning vid behov.

Du väljer själv i vilken omfattning du vill arbeta (heltid, deltid eller annat). Vi matchar uppdrag du får med dina önskemål. Skulle något förändras i din vardag kan du naturligtvis ändra din arbetsomfattning.

Har du eget företag är du tillgänglig för frilansuppdrag och kan jobba hos oss som underkonsult. Som underkonsult står du dock för dina egna rese- och boendekostnader.

Bemanningslösningar i Göteborg för dig som behöver personal

Genom vår bemanningstjänst i Göteborg kommer du i kontakt med ny kompetens och goda erfarenheter. Rubino står för arbetsgivaransvaret när ni hyr arbetskraft från oss. Ni behöver inte oroa er för oväntade kostnader utan behöver endast betala för konsultens arbetstimmar.

Vår kärnkompetens är att hitta och bemanna rätt person till rätt företag genom effektiv resurshantering. Vi är snabba, personliga och engagerade som bemanningsföretag. Bemanning och rekrytering ska vara både tryggt och enkelt.

Skulle ni vilja rekrytera våra bemannade resurser som har jobbat hos er, så bokar vi ett möte och diskuterar saken.

Att välja Rubino som bemanningsföretag är att välja en professionell bemanningstjänst med lång erfarenhet och lovande talanger.

Rubino hjälper er med rätt kompetens för er verksamhet. Känn en trygghet med att välj oss för en enkel och professionell bemanning i Göteborg.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.