English Version

Bemanning och rekrytering med Rubino Rekrytering

Bemanning och rekrytering med Rubino har många fördelar. Vi är experter på att bemanna och rekrytera personal inom sälj, marknad och ekonomi.

Vi hjälper dig att rekrytera och bemmanna personal med rätt kompetens som krävs för uppdragen hos våra kunder.
Ni får alltid tillgång till den branschkunskap och hjälp som er personalrekrytering kräver.
Som kund får du alltid bemanningshjälp när din ordinarie personal inte är tillgänglig eller vid andra personalbehov ni kan tänkas ha.

Rekrytering och bemanning när ni behöver öka er personalstyrka

Behöver ni öka er personalstyrka? Då har ni hittat rätt!
Vi på Rubino Rekrytering är experter på rekrytering och bemanning inom sälj, marknad och ekonomi. Hos oss hittar ni alltid utbildade och erfarna konsulter.

Vid bemanning genom oss är det alltid Rubino som har ansvaret som arbetsgivare. Ni behöver inte oroa er över oväntade kostnader vid bemanningen genom oss. Vi står för samtliga arbetsgivarkostnader som semesterersättning, sociala kostnader och sjukersättning. Som kund behöver du endast tänka på att betala för de timmar konsulten arbetar.

Personallösningar som hjälper dig hitta rätt

Har ni ont om folk inom sälj, marknad eller ekonomibranschen?

Rubino har personallösningen som hjälper dig att hitta och tillsätta rätt konsult till rätt företag genom effektiv resurshantering, som är vår kärnkompetens.
Du kommer alltid i kontakt med nya och kvalificerade kompetenser genom vår bemmaningstjänst.

Som kund kan det hända att ni vill rekrytera de konsulter som tidigare har arbetat ute hos er. Om det skulle vara intressant för er så kontakta oss, vi alltid öppna för en dialog om saken.

Vi är engagerade, snabba och personliga som företag inom rekrytering och bemanning. Vi anser att bemanning helt enkelt ska vara såväl tryggt som enkelt.
Att välja oss är att välja en professionell aktör inom rekrytering och bemanning.

Vi drivs av att ni skall känna att samarbetet är enkelt, tryggt och professionellt gällande både er bemanning och rekrytering.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.