English Version

Bemanning i Stockholm inom försäljning, marknad och ekonomi

Bemanning i Stockholm inom försäljning, marknad och ekonomi med Rubino Rekrytering. Vi har en kostnadseffektiv bemanningstjänst med många fördelar. Vi har kunskaperna som krävs för att bemanna och rekrytera personal inom branschen.

Rubino är ett snabbväxande företag och genom oss får du alltid tillgång till branschkunskap och hjälp som din personalrekrytering kräver. Vi står för bemanningshjälp i Stockholm när din personal inte är tillgänglig.

Bemanningsföretag i Stockholm har jobb för dig

Rubino är ett bemanningsföretag i Stockholm som har jobb för dig som vill arbeta genom bemanningsföretag.

Som konsult hos oss får du en konkurrenskraftig lön, kontinuerlig utbildning och en personlig kontaktperson. Kontaktpersonen ger dig stöd i ditt dagliga arbete samt extra handledning vid behov.

Du väljer själv i vilken omfattning du vill arbeta, heltid, deltid eller annat. Vi matchar uppdraget du får med dina önskemål. Skulle något i din vardag förändras så kan du naturligtvis ändra arbetsomfattningen.

Har du eget företag är du tillgänglig för frilansuppdrag och kan jobba hos oss som underkonsult. Konsulter med eget företag står dock för sina egna rese- och boendekostnader.

Vi är en trygg arbetsgivare för dig som söker nytt jobb i Stockholm.

Bemanningstjänst i Stockholm för dig som behöver personal

Genom vår bemanningstjänst i Stockholm kommer du i kontakt med nya talanger. Vår kärnkompetens är att hitta och bemanna rätt person till rätt företag genom effektiv resurshantering.

Som kund hos oss behöver ni inte oroa er för oväntade kostnader vid bemanning. Ni betalar endast för de timmar som ni hyr konsulten. Vi agerar alltid som arbetsgivare och står för samtliga arbetsgivaravgifter.

Skulle ni vilja rekrytera våra bemannade resurser som har jobbat hos er, så bokar vi ett möte och diskuterar saken.

Vi är snabba, personliga och engagerade som bemanningsföretag. Att välja oss är att välja en professionell bemanningstjänst i Stockholm.

Behöver du hjälp att hitta en person eller en hel avdelning? För en kort period eller en långsiktig lösning? Hör av dig till oss!

Rubino Rekrytering erbjuder er ett enkelt, tryggt och professionellt samarbete för er bemanning i Stockholm.

 

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.