English Version


Publicerad: 28 april, 2017

Bemanningsdagen 2017

Bemanningsdagen 2017

Bemanningsdagen 2017

Bemanningsdagen 2017

Den 27:e april arrangerades den första Bemanningsdagen någonsin av HogiaNordiska Museet, och Rubino Rekrytering var där.  Det är tänkt att vara ett forum där företag inom bemanningsbranschen kan mötas och där erfarenhet kan bytas och kontakter knytas.

Eftermiddagen bjöd på intressanta och aktuella föreläsningar med bl a:

Helen Lagergren

Helen från Kandidata Sweden som berättade om ”Att mäta och utveckla framgång”. Mångårig forskning visar tydligt att EQ – Emotionell Intelligens är viktigt för att skapa framgång, både privat och i yrkeslivet.        

Marielle Eide

Marielle från Advokatfirman Delphi gav en viktig sammanfattning om dataskyddsförordningen, GDPR, General Data Protection Regulation och hur vi ska förbereda oss. Det kommer att påverka alla aktörer som hanterar personuppgifter och börjar gälla i EU den 25 maj 2018.

Peter Svensson

Peter, VD på Intelliplan, berättade om den 4:e revolutionen. Han tog upp tekniska trender och hur den digitala revolutionen kan påverka och hjälpa bemanningsbranschen, bl a genom chatbot. Chatbot är ett datorprogram som genomför en konversation genom tal eller text. Intelliplan är ett komplett affärssystem för bemanningsföretag med hantering av sälj, uthyrning, rekrytering och ekonomi.

Elin Öberg

Elin, konsult inom rekryteringsområdet, pratade om framtidens rekrytering; “Recruitopia”. Hon tog upp nya idéer och insikter kring hur vi arbetar med rekryteringsfrågan och hur vi bäst tar emot och arbetar med dessa nya sätt.

När föreläsningarna var avslutade bjöds det på härlig mingel med våra branschkollegor.

Dela den här nyheten!