English Version

Bemanningsföretag i Göteborg med jobb inom sälj, marknad och ekonomi

Bemanningsföretag i Göteborg med jobb inom försäljning, marknad och ekonomi. Vi erbjuder en kostnadseffektiv bemanningstjänst med många fördelar. Rubino är ett som erbjuder både bemanning och rekrytering i Göteborg.

Rubino är det snabbväxande företaget inom bemanningsbranschen. Genom oss får du alltid tillgång till den branschkunskap och hjälp som en personalrekrytering kräver. Du får bemanningshjälp i Göteborg när din personal är på semester, kurs eller vid annat behov, som t.ex. produktionstoppar.

Bemanningsföretag med jobb i Göteborg

Rubino Rekrytering är ett bemanningsföretag med jobb i Göteborg.

Oavsett om det är korta eller längre inhyrningar i Göteborg så är det Rubino som agerar som arbetsgivare. Vi står för samtliga arbetsgivarkostnader som sociala kostnader, sjukersättning och semesterersättning. Som konsult hos oss kan du känna dig trygg med Rubino Rekrytering som arbetsgivare.

Det rätta rekryteringsföretaget i Göteborg för dig som söker nytt jobb

Vi är det smartare bemanningsföretaget i Göteborg. Med oss kommer du alltid i kontakt med ny kompetens och erfarenhet.

Ibland så kan det hända att våra kunder vill rekrytera våra konsulter. Vid en sådan rekrytering, så tar vi alltid en diskussion om saken.

Vår kärnkompetens är att hitta och bemanna rätt person till rätt företag genom effektiv resurshantering. Vi är snabba, personliga och engagerade som bemanning och rekryteringsföretag. Att bemanna och rekrytera ska helt enkelt vara såväl tryggt som enkelt.

Att välja Rubino som bemanningsföretag är att välja en professionell bemanningstjänst som löser alla era bemanningsbehov i Göteborg.

Rubino Rekrytering är ett professionellt bemanningsföretag i Göteborg, med jobb för dig!

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.