English Version

Bemanningsföretag i Göteborg fokuserat på försäljning, marknad och ekonomi

Bemanningsföretag i Göteborg som är experter på att bemanna och rekrytera personal med kompetens inom försäljning, marknad och ekonomi. Vi drivs av att skapa värdefulla möten mellan individer och bolag som vill bidra till varandras välgång.

Som både ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i Göteborg har vi en väldigt bra uppfatting gällande våra konsulters kompetenser. Vi vet vilket bemanningsuppdrag de passar bäst för, och vad de värdesätter i valet av en arbetsgivare.

Rekryteringsfirmor i Göteborg – Rubino Rekrytering är bäst på bemanning

Rubino Rekrytering har stor marknadsinsikt och är den bästa av alla rekryteringsfirmor i Göteborg. Vi vet hur man attraherar och behåller personal och hjälper våra kunder nå framgång. Rubino erbjuder meriterade konsulter med kunskap, erfarenhet och inspiration för att lösa sina kunders personalbehov.

Som bemanningskund hos oss har ni inget arbetsgivaransvar och ni behöver inte oroa er för oväntade kostnader. Du betalar endast för konsultens inarbetade timmar. Vi står för samtliga kostnader en arbetsgivare har, som semesterersättning, sociala kostnader och sjukersättning.

Vid önskemål om att tillsvidareanställa någon utav våra inhyrda konsulter, bokar vi alltid ett möte och diskuterar saken.

Rubino Rekrytering som lösningen på era bemanningsbehov i Göteborg

Oavsett tid eller storlek löser vi dina bemanningsbehov i Göteborg. Vi är den främsta av alla rekryteringsfirmor i Göteborg som har utgångspunkten att det blir rätt bemanning från början.

Rubino erbjuder Sveriges mest kompetenta konsulter inom försäljning, marknad och ekonomi. Vårt åtagande som bemanningsföretag i Göteborg är att välja den person som bäst förstår er specifika företagskultur. Alla Rubinos konsulter är lika motiverade och målinriktade inför varje uppdrag hos våra kunder.

Vi ställer höga krav på alla våra konsulter, och de förväntar sig att ni ställer samma höga krav.

Rubino Rekrytering är ett professionellt bemanningsföretag i Göteborg.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.