English Version

Bemanningsföretag i Göteborg inom sälj, marknad och ekonomi

Bemanningsföretag i Göteborg som är specialiserat på att rekrytera och bemanna personalbehov med kompetens inom försäljning, marknad och ekonomi. Vår ambition är att skapa meningsfulla möten mellan personer och företag som vill bidra till varandras framgång.

Som både ett bemanningsföretag och rekryteringsföretag i Göteborg har vi en väldigt bra inblick i våra konsulters kompetenser. Vi vet vilket jobb de passar bäst för, och vad de värdesätter i valet av en arbetsgivare.

Rekryteringsföretag i Göteborg med rätt bemanning

Vi är ett rekryteringsföretag i Göteborg med stor förståelse för marknaden. Vi vet hur man attraherar och behåller personal samt hjälper våra kunder. Rubino erbjuder kompetenta konsulter med kunskap, erfarenhet och kreativitet för att lösa sina kunders personalbehov.

Med Rubino Rekrytering har ni som kund inget arbetsgivaransvar. Vi står för samtliga avgifter en arbetsgivare har, så som semesterersättning, sociala kostnader och sjukersättning.

Som vår bemanningskund i Göteborg får du inga oväntade kostnader utan behöver enbart betala för konsultens inarbetade timmar.

Skulle det hända att ni vill tillsvidareanställa någon av våra inhyrda konsulter, så bokar vi alltid ett möte och diskuterar det.

Lösningar med Rubino som bemanningsföretag för era personalbehov i Göteborg

Oavsett tid eller storlek, så möter och löser vi dina personalbehov i Göteborg. Vi ser till att det blir rätt från start.

Vår uppgift som bemanningsföretag i Göteborg är att identifiera konsulten som förstår er specifika företagskultur som bäst. Rubinos konsulter är alla lika drivna och målinriktade inför varje uppdrag hos våra kunder.

Rubino erbjuder Sveriges mest kompetenta konsulter inom försäljning, marknad och ekonomi. Alla våra konsulter drivs av att uppnå de mål som våra kunder sätter upp.

Vi ställer höga krav på alla våra konsulter och de i sin tur hoppas och förväntar sig att även ni gör det.

Rubino Rekrytering är ett professionellt bemanningsföretag i Göteborg.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.