English Version

Bemanningsföretag i Stockholm inom sälj, marknad och ekonomi

Bemanningsföretag i Stockholm med många fördelar när det kommer till rekrytering och bemanning av kvalificerad personal. Rubino Rekrytering har som kärnkompetens att hitta och tillsätta rätt person till rätt företag genom effektiv PROS.HANTERING. Med kvalificerad kunskap bemannar och rekryterar vi konsulter inom sälj, marknad och ekonomi.

Som en av våra kunder får du alltid tillgång till den branschkunskap och expertis som din personalrekrytering kräver. När er personal är på semester, kurs eller vid annat behov; får du garanterad professionell bemanningshjälp av oss.

Rekryteringsföretag i Stockholm med rätt bemanning

Rubino erbjuder rekrytering samt bemanning när ni behöver öka er personalstyrka i Stockholm. Vi ser till att erbjuda en motiverad, kompetent och ständigt utvecklande personal.

Med Rubino Rekrytering har ni inget arbetsgivaransvar. Vi står för samtliga arbetsgivarkostnader (semesterersättning, sociala kostnader och sjukersättning).

Som vår bemanningskund i Stockholm behöver du bara betala för konsultens inarbetade timmar.

Skulle det uppstå att ni vill tillsvidareanställa någon av våra bemanningskonsulter, så tar vi alltid ett möte och diskuterar det.

Fördelar med Rubino som bemanningsföretag för era personalbehov i Stockholm

Vi känner till och har erfarenhet av såväl nutida och framtida utmaningar och behov som ert företag har. Rubino erbjuder helhetslösningar som skapar trygghet, flexibilitet och kostnadseffektivitet för er som bemanningskund. Med våra bemanningslösningar får ni kontrollen över era kostnader och minskar risken vid lågkonjuktur.

Vi erbjuder kompetenta, engagerade och erfarna konsulter som har arbetat på flera företag och branscher.

Rubino Rekrytering är det professionella bemanningsföretaget i Stockholm.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.