English Version

Bemanningsföretag i Stockholm med jobb inom sälj, marknad och ekonomi

Bemanningsföretag i Stockholm med jobb för dig som vill arbeta inom sälj, marknad eller ekonomi. Vi erbjuder en kostnadseffektiv bemanningstjänst med många fördelar.

Rubino är ett snabbväxande företag inom bemanningsbranschen. Genom oss får ni alltid tillgång till kompetent branschkunskap och hjälp som er personalrekrytering kräver. Som kund får ni bemanningshjälp när ni är i behov av personal.

Rekryteringsföretag i Stockholm har jobben för dig

Rubino rekryteringsföretag i Stockholm erbjuder många förmåner för dig som vill jobba via ett bemanningsföretag. Som en av våra respekterade konsulter får du en personlig kontaktperson, konkurrenskraftig lön samt kontinuerlig utbildning. Konsultchefen eller kontaktpersonen finns för att erbjuda support i ditt dagliga arbete samt extra vägledning vid behov.

Som konsult hos oss väljer du själv i vilken omfattning du vill arbeta, heltid, deltid eller någon dag i veckan. Vi matchar det aktuella uppdraget med dina önskemål. Skulle något förändras kan du alltid ändra arbetsomfattning. Har du en egen verksamhet kan du jobba som en av våra underkonsulter och ta frilansuppdrag. Underkonsulter står dock för sina egna boende- och resekostnader.

Vi är en pålitlig arbetsgivare för dig som söker nytt jobb i Stockholm.

Bemanningsföretaget för dig i Stockholm som är i behov personal

Vi är det smartare bemanningsföretaget i Stockholm för dig som behöver ny kunnig personal.

Oavsett om det är korta eller längre inhyrningar i Stockholm så är det Rubino som agerar som arbetsgivare. Vi står för samtliga arbetsgivaravgifter, ni behöver inte oroa er för oväntade kostnader. Som kund betalar ni endast för de timmar som ni hyr konsulten.

Vill ni rekrytera våra bemannade konsulter som har varit på uppdrag hos er? Kontakta oss så bokar vi ett möte och diskuterar det.

Vi är snabba, personliga och engagerade som bemanningsföretag. Att välja Rubino är att välja en professionell bemanningstjänst i Stockholm.

Som kund löser vi ert bemanningsbehov i Stockholm och som arbetssökande hjälper vi dig hitta nytt jobb.

Rubino Rekrytering är ett bemanningsföretag i Stockholm med jobb för dig!

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.