BranschområdenAffärsområde HR

Behöver ni förstärkning inom HR? Hos Rubino Rekrytering får ditt företag all hjälp ni behöver – både med rekrytering av HR-tjänster eller som inhyrd HR-konsult för kortare eller längre uppdrag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Rekrytering inom HR

Rubino Rekrytering kan hjälpa till med rekrytering till er HR-avdelning, exempelvis av ny HR Business Partner (HRBP), HR-chef eller HR-koordinator. Er personlig rekryteringskonsult har stort nätverk och lång erfarenhet av hur en väl genomförd rekryteringsprocess ska fungera för både kunden, kandidaterna och den nya medarbetaren. Rubino HR bygger alltid på en djupare analys av företaget och tjänsten som ska tillsättas.

Exempel på HR-tjänster som vi tillsätter:
  • HR-chef
  • HR Business Partner
  • HR-assistent
  • HR-koordinator
  • HR-specialist
  • Karriärcoach
  • Rekryterare

HR-expert som konsult

Rubino Rekrytering kan även ta kortare eller längre uppdrag på konsultbasis. Behöver ni förstärkning vid omorganisation, vikariat eller tillfällig arbetstopp? Vill ni ha stöttning vid lönekartläggning, fackliga förhandlingar, värderingsprojekt eller med att sätta upp en HR-handbok?  Möjligheterna är oändliga och det är du tillsammans med vår HR-expert som sätter ramarna för vad som behövs.

Lite av vad vår HR-expert kan erbjuda:
  • Hjälp vid uppsägningar, fackliga förhandlingar eller arbetsmiljöfrågor
  • Framtagning av nya processer, HR-handbok eller lönekartläggning
  • Konsultuppdrag vid t.ex. föräldraledighet, arbetsstopp, eller organisationsförändring

Ta hjälp av Karin

– ansvariga rekryteringsexperter inom HR

Karin Handin har 15 års i olika HR-roller och har hanterat det mesta inom området, både som rekryterare och inhyrd HR-expert. Med energi och hanterar hon hela medarbetarprocessen från rekrytering och intake till exit

Ta kontakt med Rubino HR

Karin Handin, rekryteringskonsult på Rubino Rekrytering

karin.handin@rubino.se
08-411 60 80
073-333 43 11

Rubinos rekryteringsprocess

Kravprofil

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången.

Sökning

Med kravprofilen som grund sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar, annonsering och vårt stora nätverk.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. Vi intervjuar tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser.

Introduktion & uppföljning

En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre.

Rubinos rekryteringsprocess

Behovsanalys / kravprofil för rekrytering

Vilka är ni och vem är det ni söker? För att komma igång snabbt är vi pålästa och förberedda när vi träffas för första gången. Vi tycker att det personliga mötet oerhört viktigt. Det är då vi sätter oss in i just er verksamhet och unika förutsättningar, vilket ger oss bästa möjliga förutsättningar för att hitta rätt kandidat. Resultatet av vårt möte är en kravprofil och en tidplan.

Sökning

Det är nu detektivarbetet börjar. Med kravprofilen i ena handen och förstoringsglaset i den andra sätter vi igång att söka efter lämpliga kandidater. Alla som själva försökt sig på en rekrytering vet hur svårt det kan vara att nå ut. Vår räckvidd är svårslagen – bor er drömkandidat i landet och betalar skatt så är oddsen bra att vi kan hitta honom eller henne. Till vår hjälp har vi LinkedIn, Facebook, välfyllda CV-databasar och givetvis vårt stora nätverk. Vi annonserar även vitt och brett i de medier som passar bäst för just din rekrytering.

Urval & intervjuer

Vi väljer ut de mest intressanta kandidaterna för en första omgång intervjuer. Antalet varierar men det rör sig oftast om 10-15 personer. Det är här alla år av rekryteringar kommer till sin rätt. Utmaningen är att hitta de som har störst potentialen och inte bara det längsta CV:t – något som tyvärr övervärderas av allt för många rekryterare och chefer. Branschkunskap är en fin bonus, men anställer ni någon som är smart och motiverad så kommer de snabbt lära sig det som krävs. Under intervjuerna har vi en löpande dialog med dig som uppdragsgivare. 

Val av slutkandidat

Efter den första vändan utvärderar vi resultaten och presenterar de 3-4 lämpligaste kandidaterna för dig. De sökande tas in för en andra omgång intervjuer där även du är med. Efter att ha träffat alla kandidater väljer vi tillsammans ut den / de som går vidare till den sista fasen. Här intervjuar vi tidigare chefer och medarbetare, genomför personlighetstester och talar med referenser. Till sist återstår bara det slutgiltiga valet. Vem är bäst? Vem ska du välja?

Introduktion & uppföljning

Vi vet att intentionen är god när det kommer till varje nyanställd medarbetare. Men det blir inte alltid som man har tänkt. En bra introduktion skapar trivsel och gör att er nya medarbetare presterar bättre. Vi ger råd och vägledning för att din nya medarbetare ska få en så bra start som möjligt. Efter några månader gör vi en uppföljning för att se att alla är nöjda.

Lär er rekrytera rätt

En lyckad rekrytering består av lika delar erfarenhet, räckvidd och hårt arbete. Vår beprövad process har hjälp oss genom 1.021 lyckade rekryteringar. Boka 15 minuters kostnadsfri rådgivning för att få veta hur ni kan lyckas bättre med rekrytering.

Låt oss sköta er nästa rekrytering

Fyll i formuläret så återkommer vi med ett prisförslag.

eller ring oss på 08-411 60 80

Hur går vi vidare?

Vi träffas gärna för att berätta hur vi hjälper er hitta rätt kandidater. Helt utan motkrav. Fyll bara i dina uppgifter så hör vi av oss och bokar ett möte.