English Version

Butikschef via Rubino Rekrytering

Butikschef är en viktig roll i en verksamhet. Tjänsten innebär att man är personalansvarig, chef för sina butiksmedarbetare. Söker du butikschefer med bra ledaregenskaper som är duktiga på att driva försäljning och med stort ansvar kan föra sina medarbetares utveckling, motivation och delaktighet? Då har du hittat rätt! Rubino Rekrytering har butikschefer med erfarenheter av butiksdrift, försäljning, service, budget och resultat. Vi erbjuder er chefer med erfarenhet för att vara er butiks ansikte utåt med kunskaper om att bibehålla kontakter med såväl samarbetspartners, leverantörer och era kunder. Alla våra butiksansvariga är bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor.

Vi på Rubino Rekrytering är specialisterna på personalrekrytering inom sälj, marknad och ekonomi sedan 2003. Hos oss hittar du professionella butikschefer som har utfört sina tjänster på flera kända butiker i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och säljare att lyckas med sin butiksförsäljning!

Rekrytering av professionella butikschefer med rätt utbildning och erfarenheter

Rekrytering av säljare med butiksansvar är vad vi på Rubino gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra butikschef kan vi snabbt tilldela er rätt butiksansvarig åt företag i hela Sverige.

Alla våra Butikschefer har:

 • Minst Gymnasieutbildning samt utbildning inom försäljning/ledarskap
 • Minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet
 • Bra kunskap i Office-paketet och av olika butiksdatasystem
 • Erfarenhet av kundansvar
 • Kunskap inom exponering och skyltning
 • Körkort

Butikschef jobb – Rekrytera Butikschefer med rätt kompetens för ditt företag

Rekrytera butikschef med rätt kompetens för jobb åt ditt företag genom Rubino. Vi har butikscheferna med de erfarenheter och kompetens som krävs för att ansvara för butikens drift.

De vanligaste ansvarsområdena är att:

 • Arbeta med tydliga försäljningsmål och nyckeltal
 • Inspirera, följa upp och coacha inom försäljning och kundbemötande
 • Utbilda i och upprätthålla företagets säljprocess
 • Bidra till att höja kunskapsnivån inom företagets produkter
 • Arbeta mot ökat engagemang kring försäljning och lönsamhet

Butikschef lön – Få rätt löneanspråk och krav med Rubino Rekrytering

Med vår gemensamma erfarenhet vet vi att det kan vara problematiskt för båda parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino hjälper er i processen! Vi ser till att den anställda Butikschefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren kan sätta rätt krav.

Rubino Rekrytering hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla säljroller. Våra butikschefer har positiv attityd, är driftiga, engagerade och har förmågan att verka för helheten utifrån uppsatta mål, för att utveckla och driva verksamheten framåt. De är personer som tar stort ansvar, är organiserade och strukturerade. De har en utmärkt social och kommunikativ förmåga.

Är ni i behov av professionella butikschefer? Då har ni kommit rätt! Rubino Rekrytering är alltid redo att rekrytera butikschefer när ni är i behov!

Rubino har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men bedriver rekrytering för arbetsgivare etablerade i hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är experterna på rekrytering inom sälj, marknad och ekonomi i Sverige och vi hjälper dig att hitta rätt Butikschef.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.