English Version

CVCollect

CVCollect är namnet på en personlig rekryteringstjänst som sparar både tid och pengar, samt reducerar arbetsbördan för dig och ditt företag. Tack vare modern teknik har vi inga geografiska begränsningar, utan rekryterar åt företag över hela Sverige (och ibland även övriga Norden).

Vid en första kontakt med dig tar vi reda på allt kring befattningen, exempelvis vilka förutsättningar, krav och mål som finns. Därefter sammanställer vi en kravprofil och producerar en annons som vi publicerar på de största jobbsajterna.

När svaren droppar in sköter vi all mail- och telefonkontakt med kandidaterna. Löpande eller vid ansökningstidens slut presenterar vi en sammanställning. Allt detta utan att du behöver logga in med hemliga lösenord eller navigera genom krångligt automatiserade webbapplikationer

Några av fördelarna med CVCollect

 

 • Du får stöd från en engagerad rekryteringspartner hela vägen
 • Du får ett fast lågt pris
 • All internetannonsering ingår i priset.
 • Annonsering sker med det kraftfullaste annonspaketet via de största jobbsajterna
 • Du frigör värdefull arbetstid
 • Inget faller mellan stolarna
 • Rubino sköter hela processen fram till intervjuerna

 

Denna tjänst är speciellt framtagen för att tillgodose behov hos HR avdelningar, mellanchefer och egenföretagare.

“En suverän tjänst”

“När vi annonserar så får vi ofta ganska många ansökningar. Det är ett stort administrativt arbete där det är viktigt att alla får samma service även om man inte får jobbet. Därför var Rubinos CVCollect en suverän tjänst som gjorde hela processen extremt lätt. Vi fick kandidaterna presenterade efter sista ansökningsdag och då visste vi att alla var informerade och om hur processen såg ut. Det kändes tryggt och vi kunde fokusera på det viktigaste för vår del, intervjuer och slutförhandlingar med skarpa kandidater”.

– Tomas Lindroos, Brand Manager Audi Stockholm

Tilläggstjänster till CVCollect

Vi erbjuder dessutom två tilläggstjänster till CVCollect, nämligen Intervjustöd och Second Opinion.

Intervjustöd

En tjänst för dig som vill få hjälp med den första intervjurundan. Intressanta kandidater för tjänsten kallar vi till intervju. Vi utvärderar därefter resultaten och presenterar de lämpligaste kandidaterna för dig.

Second Opinion

En tjänst för dig som befinner dig i slutat av en rekryteringsprocess och som vill få hjälp att utvärdera innan nästa steg tas. Innehåller följande steg:

 

 • Situationsanalys
 • Analys av kravspecifikation
 • Val och genomförande av tester
 • Djupintervju och återkoppling av testresultat
 • Referenstagning
 • Återkoppling till beställare

Varför Rubino?

ENGAGEMANG HELA VÄGENharry_rubino

Väljer du Rubino får du en rekryteringspartner som genom nätverkande och branschkännedom finner lämpliga kandidater och får dem att se möjligheterna – även på det mindre kända företaget.

VI SER REKRYTERING UR ETT SÄLJ- OCH PROJEKTPERSPEKTIV

Vi är högst medvetna om den fingertoppskänsla som krävs då vi presenterar ditt företag och att det krävs många kontakter innan vi funnit rätt kandidat till efterfrågad tjänst. Då flera av våra medarbetare kommer från säljsidan kan vi på ett naturligt sätt driva processen framåt, ställa rätt frågor och hitta rätt svar. Allt för att lotsa fler tänkbara kandidater hela vägen fram till anställning.

VI TAR ANSVAR

Vår prismodell gör våra tjänster attraktiva – oavsett om du låter oss sköta hela rekryteringen eller endast delar av den.

Vill du veta mer?

CVCollect