English Version

Ekonomiassistent genom Rubino Rekrytering

Ekonomiassistent är en viktig roll i ett företag som tillhör ekonomiavdelningen som jobbar under en ekonomichef eller en CFO. En ekonomiassistents roll kan innebära arbete från löpande bokföring till att agera stödfunktion till kollegorna i organisationen och avlasta med ekonomiska funktioner på ekonomiavdelningen.

Som arbetsgivare kan du alltid förvänta dig en ansvarsfull, lugn och positiv ekonomiassistent via Rubino Rekrytering. Våra kunder uppskattar alltid våra proaktiva ekonomiassistenter som kan förutse och lösa eventuella problem innan de dyker upp.

Rekrytering av kvalificerad personal inom ekonomi är vad vi på Rubino gör bäst! Vi hjälper företag med personer som har helhetsfokus, är resultatinriktade, affärsdrivna och framåtblickande.

Rubino har tillsatt ekonomiassistenter på många kända företag i hela Sverige, som även har blivit våra viktigaste kunder.

Ekonomiassistent arbetsuppgifter – Rekrytera affärsdrivna ekonomiassistenter

Rubino Rekrytering är rekryteringsexperter på alla tjänster inom ekonomi, sälj och marknad sedan starten av 2003. Vi rekryterar assistenter inom ekonomi med ett noggrant och strukturerat arbetssätt och som har minst ett par års arbetslivserfarenhet.

En ekonomiassistents arbetsuppgifter:

  • Fakturering
  • Avstämning
  • Kundreskontra
  • Månadsbokslut
  • Momsredovisning
  • Löpande bokföring
  • Utläggsuppföljning
  • Kostnadsrapportering
  • Krav- och inkassohantering

De har självfallet såväl intresse som fallenhet för ekonomisystem som Visma, Hogia, Fortnox mm och kunskaper i Excel.

Lön Ekonomiassistent – Rätt förutsättningar för både anställd som arbetsgivare

Det kan vara problematiskt för bägge parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino hjälper er i processen! Vi ser till att båda parter är nöjda genom att med erfarenhet som grund från liknande rekryteringer se till att den anställde får en marknadsmässig lön samtidigt som arbetsgivaren kan sätta rätt krav.

Ekonomiskt ansvar är en förmåga och rätt Financial Assistant är inte alltid lätt att hitta i rekryteringen

Vi på Rubino Rekrytering vet med 100% säkerhet vad som utmärker en bra financial assistant med ekonomiskt ansvar och kan snabbt tilldela företag rätt person i rekryteringen.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en ekonomassistent på toppnivå.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö men bedriver rekryteringar över hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på säljrekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt ekonomiassistent.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.