English Version

Ekonomichef genom Rubino Rekrytering

Ekonomichef är en viktig befattning i ett företag. De har en mycket viktig funktion och är en del av bolagets framgång. Ekonomiansvariga tar hand om företagets löpande fakturering, löner, redovisning, bokslutsarbete inklusive årsredovisning och rapportering. De agerar även som ett bollplank mot organisationen och ansvarar för kontakten med revisorer.

Rubino är professionella rekryteringsspecialister sedan början av 2003 och vi är bäst på rekrytering av alla tjänster inom ekonomi, marknad och försäljning.

Rubino Rekrytering har tillsatt CFO:n på många kända företag i hela Sverige som även är våra viktigaste kunder.

Rekrytering av ekonomiansvarig i Stockholm, Göteborg och Malmö

Vi på Rubino är bäst på rekrytering av ekonomiansvarig. Rubino hjälper företag i Stockholm, Göteborg och Malmö att hitta en ekonomisk chef med helhetsfokus, resultatinriktning och som även är affärsdrivna.

Vi chefsrekryterar inom ekonomi och erbjuder företag ekonomiska chefer som har en stark vilja att göra skillnad och har ett stort engagemang för att utveckla och uppnå önskad framgång.

Rubinos ekonomichefer är lösningsorienterade, noggranna och har förmågan att kunna fatta rätt beslut genom korrekt och snabb analys.

Vi rekryterar chefsekonomer som:

  • har erfarenhet av budgetprocessen
  • sätter finansiella planer
  • arbetar med mål och nyckeltal
  • upprättar analyser
  • ansvarar för rapporteringar
  • ansvarar för uppföljningar och avvikelser

Utöver detta kan de även sammanställa korrekta finansiella presentationer till verksamhetens VD, styrelse och företagets ägare.

Rubino erbjuder företag chefer inom ekonomi som har en prestigelös och ödmjuk inställning i sin personlighet och som tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Ekonomichef lön – Rätt förutsättningar för både anställd som arbetsgivare

Det kan vara problematiskt för bägge parter att sätta rätt löneanspråk. Vi hjälper er i processen att den anställde får en marknadsmässig lön och arbetsgivaren kan sätta rätt krav med vår erfarenhet som grund från liknande rekryteringar.

Ekonomiskt ansvar är en förmåga och rätt Chief Financial Officer är inte alltid lätt att hitta i rekryteringen

Vi på Rubino Rekrytering vet med 100% säkerhet vad som utmärker en bra ekonomisk chef och kan snabbt ge dig rätt chief financial officer i rekryteringen.

Våra CFO:n är även redo att täcka upp på flera områden som:

  • ekonomiskt relaterade IT-frågor och infrastruktur
  • styrelsearbete kring ekonomiska frågor

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en ekonomiansvarig på toppnivå.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på chefsrekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt Ekonomichef.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.