English Version

Fältsäljare i Stockholm, Göteborg och Malmö

Fältsäljare arbetar på resande fot och besöker kunder tillsammans med ett säljteam under en längre period. Fältsäljarna representerar alltid sin arbetsgivare och dennes varumärke. Att jobba inom fältförsäljning innebär att du är arbetsgivarens ambassadör på fältet. En fältförsäljares uppdrag är tids- och resultatbestämt, samt att syfte och mål med säljbesöken är tydliga.

Vi är Rubino Rekrytering och är specialister på rekrytering inom områdena försäljning, marknad och ekonomi. Vi har varit aktiva sedan starten av 2003 och rekrytering av säljare och vägledning är vad vi gör bäst! Varje dag hjälper vi företag och säljare att lyckas med sin försäljning!

Rekrytering av säljare – arbeta som fältsäljare med generös lön

Våra kunder erbjuder fältsäljare en utmärkt grundlön baserat på ålder och erfarenhet samt med bra möjligheter att påverka sin inkomst genom generös provision. Genom att ha en utbildande roll på företaget kan lönen påverkas ännu mer.

Söker ni engagerade och professionella fältsäljare för jobb ute på fältet så har ni kommit till rätt företag! Genom vår mångåriga erfarenhet har vi stenkoll på vad som utmärker en bra resande säljare och kan snabbt erbjuda er en professionell säljare inom fältförsäljning i rekryteringen.

Vad är fältsäljare? – Rubino har försäljarna i rekrytering av personal med expertkunskaper inom fältförsäljning

Att jobba som fältsäljare innebär att vara på resande fot under en längre period. Tillsammans med ett sammansvetsat säljteam kan flera kunder komma att besökas.

Vi har personal som kan fältförsäljningens alla delar, där samtliga fältförsäljare är:

  • utåtriktade och knyter nya kontakter
  • trygga och bekväma med att hjälpa kunder fatta beslut
  • organiserade, strukturerade, resultatfokuserade och effektiva
  • målmedvetna och strävar att uppnå högt uppsatta mål

Rekrytera säljare med det rätta virket för ditt företag när ni behöver personal till fältförsäljning

Rubino Rekrytering assisterar företag att hitta kandidater inom alla säljroller. Våra fältsäljare är lojala, pålitliga, orädda och lösningsorienterade.

Som resande säljare via Rubino Rekrytering förväntas alla våra säljkandidater att arbeta självständigt samt bearbeta och kontakta kunder, befintliga som nya.

Vi rekryterar säljare och säljchefer samt övrig personal på alla nivåer som efterfrågas.

Rubino Rekrytering finns alltid redo att ställa upp vid behov av en driven fältsäljare för våra kunder.

Välkommen till oss på Rubino Rekrytering! Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö och är er bästa partner vid rekrytering av fältsäljare!

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.