English Version

Försäljningschef genom Rubino Rekrytering

Försäljningschef är en viktig befattning och nyckelroll i en affärsverksamhet. Du kan förväntas kombinera egen försäljning genom att aktivt leda och coacha ett team med säljare för att uppnå uppsatta mål.

Vi är rekryteringsexperter på alla tjänster inom sälj, marknad och ekonomi sedan starten av 2003. Vi rekryterar säljchefer med gedigna säljkunskaper som leder och utvecklar försäljningen mot nya och befintliga kunder. Som ansvarig inom sälj identifierar du nya affärsmöjligheter hos professionella kunder på ett proaktivt sätt. Tjänsten brukar även innefatta personalansvar, fältplanering, budgetansvar samt daglig rapportering.

Rubino Rekrytering har under åren hjälpt många kända företag i hela Sverige med lyckade rekryteringar av Sales Managers.

Rekrytering av Sales Managers – arbeta som Säljchef

Säljrekrytering och handledning är Rubino Rekryterings specialitet! Vi hjälper säljare och företag i hela Sverige varje dag att lyckas med sin försäljning! Hitta ditt drömjobb som försäljningschef genom Rubino Rekrytering. Vi söker ansvarsfulla och systematiskt affärsdrivna säljare, med tidigare goda försäljningsresultat.

Vi på Rubino rekryterar sales managers och säljchefer som är bekväma i rollen med att hitta nya kunder, ansvara för hela säljprocessen samt driva och bidra med idéer och inspiration till hela säljteamet.

Säljansvar är en förmåga och rätt toppsäljare är inte alltid lätt att hitta i rekryteringen

Vi på Rubino Rekrytering har 100% koll på vad som utmärker bra chefer inom försäljning och kan snabbt ge dig rätt person i säljrekryteringen.

Våra säljchefer förväntas:

  • brinna för försäljning och ledarskap
  • ha dokumenterat goda resultat från tidigare försäljning
  • ha ett starkt nätverk och en etablerad kundbas
  • vara engagerade, självständiga och kreativa
  • ha ett strukturerat och målfokuserat arbetssätt
  • vara professionella och ödmjuka mot kunder och säljteam
  • vara nyfikna, proaktiva och förtroendeingivande

Rekrytera försäljningsansvariga med rätt förmåga för din affärsverksamhet

Våra säljansvariga har alla tidigare erfarenhet från att proaktivt och ansvarsfullt skapa och leda nya kundprojekt, samt att behålla lönsamma affärer och nöjda kunder. De ser och förstår kundens behov och ser till att få dessa tillgodosedda. Alla Sales Managers uppvisar hög professionalitet med ambition för stora utvecklings- och karriärmöjligheter.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en säljschef! Vi rekryterar även experter, chefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas inom sälj och försäljning.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på säljrekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt försäljningschef.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.