English Version

Key Account Manager (KAM) i Stockholm, Göteborg och Malmö

Key Account Manager är en viktig befattning i en affärsverksamhet för att säkerställa och bibehålla en god affärsrelation med verksamhetens viktigaste kunder.

Vi är rekryteringsexperter på alla tjänster inom sälj, marknad och ekonomi sedan starten av 2003. Vi rekryterar key account managers (KAM) med säljkunskaper som krävs för att förmedla nyckelkundernas tjänster eller produkter. De har även expertkunskaper för att bygga kundrelationer, öka lönsamhet och utveckla nyckelkundernas affärer.

Rubino Rekrytering har stjärnsäljarna inom key account management på många kända företag i hela Sverige som även är våra viktigaste kunder.

Rekrytering av säljare – arbeta som key account manager med bra lön

Säljrekrytering och handledning är vad vi på Rubino gör bäst! Vi hjälper säljare och företag i hela Sverige varje dag att lyckas med sin försäljning och vägleder unga säljstjärnor att ständigt utveckla sina karriärer, uppnå sina mål och förverkliga sina drömmar.

Vi på Rubino rekryterar key account managers eller nyckelkundsansvariga som är bekväma i rollen med att hitta nya kunder och ansvara för hela säljprocessen. Med bra grundlön samt generös provision driver och bidrar de med idéer till hela säljteamet (KAM-teamet).

Key account manage är en förmåga och rätt säljare är inte alltid lätt att hitta i rekryteringen

Vi på Rubino Rekrytering har järnkoll på vad som utmärker en bra key account manager och kan snabbt ge dig rätt person i säljrekryteringen.

Våra nyckelkundsansvariga täcker upp på flera fronter med kunskaper om:

  • företagets konkurrenter och hela deras erbjudande mm
  • kunden och företagets behov, både kortsiktigt och långsiktigt
  • kundens marknad, utveckling, produktion osv
  • affärshändelser mellan det egna företaget och nyckelkunden

Rekrytera key account manager med rätt utbildning för din affärsverksamhet

Våra nykelkundsansvariga har utbildning inom key account management och är inriktade på att representera kunden i den egna organisationen. De ser kundens behov och ser till att få dessa tillgodosedda. Alla KAM uppvisar hög professionalitet med ambition för stora utvecklings- och karriärmöjligheter.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en Key Account Manager och vi rekryterar även toppsäljare, säljchefer och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på säljrekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt key account manager.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.