English Version

Kundtjänstchef genom Rubino Rekrytering

Kundtjänstchef är en viktig befattning inom ett bolag där du som chef för kundtjänsten är ansvarig för planering, arbetsledning och uppföljning av mätbara resultat. Du leder din grupp genom att engagera och stödja dina medarbetare. Syftet är att nå positiva resultat och utveckla verksamheten utifrån bolagets övergripande mål och strategier. Med egen budget och resultatansvar är du själv en del av det dagliga arbetet och jobbar tillsammans med dina kollegor i kundtjänsten.

Rekrytering av Kundtjänstchefer – arbeta som chef inom Kundtjänst

Rekrytering är Rubino’s specialitet! Varje dag hjälper vi företag i hela Sverige med att lyckas med att förbättra och effektivisera sin kundtjänst. Hitta det perfekta drömjobbet som kundtjänstchef genom Rubino Rekrytering. Vi söker ansvarsfulla, nogranna samt kvalitetsmedvetna kundtjänstansvariga med målet att skapa och upprätthålla en kundservice i toppklass.

Vi på Rubino rekryterar moderna kundtjänstchefer som är trygga, ödmjuka och öppna. De arbetar utifrån ett utvecklande ledarskap och har ett coachande förhållningssätt. Vidare har de god förmåga att inspirera och motivera medarbetare och att främja delaktighet samt kreativitet.

Kundtjänstchef jobb – Bra kundtjänst som ger nöjdare kunder

Vi på Rubino Rekrytering vet hur viktigt det är med en bra kundtjänst och kan snabbt ge dig rätt person i rekryteringen av en kundtjänstchef.

För att lyckas i rollen som Kundtjänstchef har alla våra kandidater:

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kundtjänst och/eller information.
  • Några års erfarenhet som chef, arbetsledare, teamledare eller gruppchef.
  • Högskoleutbildning inom t ex ekonomi eller information.
  • Erfarenhet av arbete på ekonomi- eller personalavdelning.

Kundtjänstchef lön – Rätt löneanspråk och krav med Rubino Rekrytering

Vi vet med erfarenhet av rekryteringar och löneprocesser att det kan vara svårt för bägge parter att sätta rätt löneanspråk. Vi på Rubino kan därför hjälpa er i processen! Vi ser till att kundtjänstchefen får en marknadsmässig lön och att arbetsgivaren har möjligheten att sätta rätt krav

Rekrytera kundtjänstchefer med rätt serviceförmåga för din affärsverksamhet

Alla våra kundtjänstchefer är erfarna ledare med gott affärssinne samt god kunskap i kundservice. Vidare är de strukturerade, utvecklingsorienterade, drivna och nyfikna.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp för er vid behov av en kundservicechef! Utöver det så rekryterar vi även experter, chefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas inom sälj och försäljning.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på rekrytering i Sverige och vi hjälper er att hitta rätt kundservicechef.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.