Säljare till Haga Solskydd Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 11 augusti, 2017

Säljare till Haga Solskydd Stockholm

Nu söker vi en driftig och affärsmässig säljare till Haga Solskydd. Som säljare hos Haga Solskydd blir du del i ett tight säljteam. Vi erbjuder dig en utvecklande roll med mycket goda möjligheter att tjäna bra pengar.

säljare solskydd

Sökord: säljare solskydd möbler interiör markis account manager fastighet

Du kommer att jobba aktivt med försäljning, nära företagets VD och försäljningschef.
Dina kunder finns inom alla sektorer, privat, offentlig sektor, företag och fastighetsbolag, i alla lägen är det viktigt att lyssna och lösa kundernas behov.

Huvudsakligen bearbetar du befintliga kunder, både via kundbesök och när kunderna besökare Haga Solkskydds showroom i Stockholm. Men självklart trivs du även med att söka nya möjligheter.

För att lyckas i rollen krävs att du:

  • Är noggrann 
  • En god lyssnare som förstår kundernas önskemål 
  • Har bra driv och trivs med att göra affärer 
  • Har körkort 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och kanske ett tekniskt intresse. Kanske har du jobbat med liknande uppgifter, kanske har du jobbat inom byggvaror eller interiör / möbler. Viktigast är att du har ett öppet sinne, är nyfiken och har ett starkt driv att göra affärer.

Vi erbjuder goda villkor med tjänstebil, fast och rörlig lön. Haga Solskydd har Kollektivavtal.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller via mail peter.zethraeus@rubino.se. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se.  Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se.

Haga Solskydd är ett familjeföretag i andra generationen. Här finns ett långsiktigt ägande och en välmående verksamhet. Företaget är medlem i branschorganisationen Svenska Solskyddsförbundet, vann Solskyddspriset 2014 för sitt projekt på Tele2 Arena och var Årets Gasellföretag 2008. Man sitter i fina lokaler i Johanneshov. Haga Solskydd är återförsäljare för några av branschens starkaste internationella och svenska varumärken. Bland kunderna finns Tele2 Arena, Sturebadet, NK, Microsoft, Radisson och Skansen. Läs mera på www.hagasolskydd.se

Dela det här jobbet!