B2B fältsäljare till Arbetsklädshuset i Bromma - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 11 augusti, 2017

B2B fältsäljare till Arbetsklädshuset i Bromma

Arbetsklädshuset AKH söker B2B fältsäljare till distrikt Västra och Norra Storstockholm med placering i Bromma

KAM / AM / Regionansvarig / Distriktsansvarig /Distriktssäljare / Fältsäljare / Fristads / Snickers, Jobman / Helly Hansen

AKH är företaget med platt och descentraliserad organisation samtidigt som man är en av de största märkesoberoende och fristående kedjorna i landet för arbetskläder, skyddsskor och profilkläder med butiker i Uppsala, Bromma, Hammarby Sjöstad och Västerås. Bland annat representerar man varumärken som Fristads, Snickers, Jobman och Helly Hansen. Läs mer om AKH här: https://www.akh.se/

AKH erbjuder ett omväxlande, stimulerande fältsäljarjobb med tydliga mål i ett framgångsrikt företag med spännande produkter från ledande leverantörer. Du kommer att bearbeta såväl befintliga som nya kunder i västra och norra Storstockholm, och kommer att utgå från butiken i Bromma. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen av AKH:s produktsortiment gentemot kunder i bygg och hantverks-branscherna. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med kollektivavtalsenliga villkor och tjänstebil.

Vi söker dig med tidigare erfarenhet som fältsäljare, och har du branscherfarenhet är det meriterande men inget krav.
Som person har du sinne för lönsamma affärer, du är trygg, social, resultatinriktad och trivs med att ta egna initiativ och gillar att bygga upp och vårda långsiktiga relationer.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är van att arbeta självständigt, är strukturerad, långsiktig och envis, analytisk, en god förhandlare, gillar att ha mycket på gång samtidigt och har ett uttalat intresse av att träffa kunder, bygga nätverk och att göra affärer.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mårten Dahl på telefon 070 659 58 19 eller via mail marten.dahl@rubino.se.  Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se.  Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se.

AKH grundades 1889 i Uppsala och har sedan dess vuxit till att bli en av de största fristående kedjorna i landet för arbetskläder, skyddsskor och profilkläder.
Hos AKH hittar du arbetskläder, skyddsskor, arbetsbyxor m.m. från ledande kvalitetsvarumärken som exempelvis PX, Fristads, Snickers, Jobman, Helly Hansen, Blåkläder, L’brador, PX, Projob, Toni Lee, Tranemo, Arbesko, Sievi, Solid Gear, Puma, PX, Viking, Båstad, Lavoro, Bata, Auda med fler.
AKH:s affärsidé är att vara det självklara valet för företag och professionella yrkesmän som ställer höga krav på kvalitet och som söker ett brett utbud av arbetskläder.

 

Dela det här jobbet!