English Version


Publicerad: 18 augusti, 2017

Fältsäljare Stockholm, digitala tjänster

Sökord: Säljare / Fältsäljare / B2C / B2B / account manager /

Nu söker vi fler säljare till säljteamet i Stockholm

säljare digitala tjänster

Vill du utvecklas inom försäljning och tjäna bra med pengar?

Vår uppdragsgivare erbjuder bra säljutbildning/coachning och goda möjligheter att utvecklas inom försäljning samtidigt som du har möjlighet att tjäna bra med pengar. Du blir del i ett tight team och arbetar med försäljning inom intressanta branscher med stort framtidsfokus. Företaget är ett säljbolag och uppdragen kommer att variera, men huvudsakligen har men en stor digital aktör som kund vilket säkerställer att det finns uppdrag över tiden.

Vill du vara med på en spännande resa? Trivs du i en positiv säljkultur med härliga kollegor och stora möjligheter för personlig utveckling?

Då är det här jobbet för dig.

Vad erbjuder vi?

  • Ett ungt, drivet säljteam som motiverar samt sporrar varandra till framgång.
  • Tydlig backup med väldefinierade säljprocesser, effektiva verktyg att arbeta med samt ett seriöst och bra erbjudande till kunderna. 
  • En ordentlig upplärning och möjlighet att lära känna erbjudandet och företaget.
  • Heltid med flexibla arbetstider som du själv har stort inflytande över, och du kommer dessutom få en fast grundlön med en generös provisionstrappa.
  • En väl utvecklad säljkultur, och det finns goda möjligheter att tjäna bra med pengar.
  • Ett av branschens roligaste säljjobb helt enkelt!

Som säljare erbjuds du ett varierande jobb med både arbete i ett drivet säljteam och egen tid ute på fältet med kunderna. Det vill säga det bästa av två världar. Du ansvarar för hela säljprocessen, men har en väl beprövad och seriös försäljningsmetod i ryggen. Du kommer att arbeta med relationsskapande försäljning, och ha dina kollegor till stöd och peppning under hela processen. Vi satsar stenhårt på våra säljare och tror på att ni är nyckeln till vår framgång. Självklart ingår en gedigen utbildning om produkter och processer innan du får testa dina egna vingar.

Har du vad som krävs? 

Vi söker dig som drivs av att sälja och som trivs i en kundorienterad roll. Du har något års erfarenhet som säljare, antingen på fältet, i butik eller via telefon. Då arbetet kommer att ske runt om i hela Stockholmsområdet måste du ha körkort och tillgång till bil. Då du kommer att boka och genomföra möten måste du ha förmågan att kommunicera med alla typer av människor samt ha en förmåga att skapa förtroende och alltid sätta kunden i fokus. Du behöver även ha väldigt goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift. Du är driven, självgående, positiv och tycker om frihet under ansvar. Som säljare representerar du uppdragsgivaren vilket ska återspegla ditt agerande i alla situationer.

Ansökan: Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103 608 Ansöker gör du via www.rubino.se, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Välkommen in med din ansökan! 

 

 

Dela det här jobbet!