Kundtjänstmedarbetare till Sverigetaxi - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 30 augusti, 2017

Kundtjänstmedarbetare till Sverigetaxi

Sociala Medier / Kundtjänst / Instagram / Service / Facebook / Administration / Snapchat / Sverigetaxi / Blogg / Kundservice / 

Vi söker nu en medarbetare till Sverigetaxis kundservice med intresse för design och sociala medier. 

Har du ett brinnande intresse för människor och skulle beskriva dig som energisk, positiv och att ge bra och effektiv service? Är du aktiv på social medier? Har du känsla för bild och form? Då är den här tjänsten något för dig.

I rollen som kundservicemedarbetare
på Sverigetaxi kommer du i första hand att hantera inkommande kundärenden över telefon och webb samt tillhörande administrativa uppgifter. Svara mot kund- och kvalitetsmål samt logga ärenden i system. Ännu en spännande del i rollen är att du också kommer att få vara en viktig kugge i Sverigetaxis satsning på sociala medier Du kommer att till viss del få arbeta med våra sociala medier, och hjälpa till med utformningen av original till annonser, mässmaterial m.m.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du älskar service och har vana vid att hantera kunder i olika situationer och förfrågningar. Du bör ha en gymnasial utbildning och erfarenhet i rollen som kundservicemedarbetare. Du har en god kommunikativ förmåga på såväl svenska som engelska (i både tal och skrift) övriga språkkunskaper är meriterande då arbetsplatsen är multikulturell. Du är också van av att använda sociala medier, du kanske är en aktiv bloggare? 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser som sagt att du är en person med positiv inställning som tycker om service och sporras av utmaningar och tror att det mesta går att lösa med rätt attityd och lite eftertanke. För att trivas i rollen tror vi även att du är utåtriktad i din kontakt med kunder, är ödmjuk och alltid lyssnar på kundens behov. Känner du igen dig i detta tror vi att du kommer trivas i rollen hos Sverigetaxi.

Ansöker gör du snarast då vi löpande gör urval och intervjuar för tjänsten. Vill du veta mer är du välkommen att höra av dig rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Om Sverige Taxi 
Sverige Taxi är idag ett av Sveriges största taxibolag. Vårt starkaste kännetecken är den gula färgen, och vi finns med ca 2700 bilar från Ystad till Kiruna. 
Sverige Taxi kärnvärden är service, kvalitet, miljö och mångfald. Vi har mer än 3000 engagerade män och kvinnor från 55 olika nationer som dagligen utför tusentals resor för alltifrån privat- och affärsresenärer till färdtjänst, skolskjuts rullstolstaxi. Vi är nyinflyttade i fräscha lokaler i Häggvik. Läs mer på: www.sverigetaxi.se 

Om Sverige Taxi 
Sverige Taxi är idag ett av Sveriges största taxibolag. Vårt starkaste kännetecken är den gula färgen, och vi finns med ca 2700 bilar från Ystad till Kiruna. 
Sverige Taxi kärnvärden är service, kvalitet, miljö och mångfald. Vi har mer än 3000 engagerade män och kvinnor från 55 olika nationer som dagligen utför tusentals resor för alltifrån privat- och affärsresenärer till färdtjänst, skolskjuts rullstolstaxi. Vi är nyinflyttade i fräscha lokaler i Häggvik.

Dela det här jobbet!