Säljare B2B. Centralt i Stockholm. - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 6 mars, 2017

Säljare B2B. Centralt i Stockholm.

 

säljare / account manager / innesäljare / webtjänster / företagstjänster / juridik 

Sign On söker en etablerad Account Manager / Innesäljare av webbaserade tjänster B2B. Centralt i Stockholm.

Är du en duktig säljare? Trivs du med att arbeta självständigt, men att samtidigt vara del av ett drivet och inspirerande team? Då är det här jobbet för dig!

 Vi erbjuder en inspirerande roll som innesäljare / account manager med stort eget ansvar och många kontakter i näringslivet. Du kommer att sälja webbaserade tjänster som frigör tid, sparar pengar och säkrar kvaliteten i det löpande arbetet hos svenska företag.  Marknaden är stor. Erbjudandet är attraktivt.

Dina arbetsuppgifter är att boka in och genomför demonstrationer av företagets webbtjänster, följa upp och göra avslut.  

  • Telefonen är ditt viktigaste arbetsredskap. Du bygger relationer och vidareutvecklar kunderna.
  • Du kommer ha många kontakter på ledningsnivå inom svenska företag och därigenom bygga ett brett nätverk.                                                             
  • Sign On har en väl utvecklad säljprocess som säkerställer kvaliteten i ditt arbete.
  • Tjänsten är en heltidstjänst med fast anställning.
  • Fast grundlön med rörlig del med en av Sveriges bästa provisionsmodeller.

Vem är du? Du har några års erfarenhet från försäljning och vet hur man jobbar med telefonen som främsta säljverktyg. Du har ett individuellt resultatansvar men är samtidigt en duktig lagspelare. Du är intresserad av att ta många kontakter i näringslivet och att bygga långsiktiga kundrelationer. Vidare är Du en positiv och stresstålig person som är diplomatisk, driftig och kreativ. Du är en positiv kraft med gott tålamod. Du har viljan att lyckas.

Det här är Sign On: Sedan 1996 har Sign On erbjudit administrativt stöd i form av information, dokument och mallar samt kvalificerad rådgivning över Internet som säkerställer kvalitén och sparar tid för kunderna. Mer än 2000 dokument att abonnera på samt rådgivningstjänster inom HR och Juridik. Sign On sitter i nya lokaler på Drottninggatan, centralt i Stockholm.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller via mail peter.zethraeus@rubino.se. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se.  Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se.

 

 

Dela det här jobbet!