Senior Account Manager/Projektledare -Electrosonic, placering i Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 23 september, 2016

Senior Account Manager/Projektledare -Electrosonic, placering i Stockholm

A-V / Ljud o Bild / Säljare / Projektledare / Account Manager / Säljchef / Key Account Manager / Senior Sales Manager /

Electrosonic söker en driven affärsman / projektledare inom området A-V.

I rollen som Senior Sales Consultant hos oss kommer du att ansvara för hela säljprocessen. Från prospektering till avslut och att projektleda lösningarna Eurosonic tillhandahåller.

Som Senior Account Manager / Projektledare är du även ansvarig för att skapa möjligheter för Electrosonic att växa i Norden. Du utvecklar och driver Electrosonics position på marknaden och jobbar för att överträffa företagets kort- och långsiktiga mål inom befintliga och nya affärsområden. Tillsammans med VD så arbetar du för att utveckla nya marknadsföringskanaler och för att skapa nya kunderbjudanden. Den viktigaste delen av arbetet är att vara ute på fältet för att träffa potentiella kunder och analysera behoven hos kund och att förklara och demonstrera fördelarna med Eletrosonics lösningar.

I rollen måste du ha en god bransch och produktkännedom samt en gedigen erfarenhet av tidigare försäljning inom området. Du måste vilja och ha en välutvecklad förmåga att hitta nya affärsmöjligheter samt att driva, utveckla och bygga långsiktiga relationer med kunderna. Du har en utmärkt kommunikationsförmåga och förmågan att identifiera och tillfredsställa kundens behov. Du har en för rollen adekvat utbildning, van användare av CRM verktyg, har flytande svenska och engelska i tal och skrift. Du har körkort och är beredd på att kunna resa.

Du får arbeta i ett litet men väl sammansvetsat team med hög kompetens i trevliga lokaler i Alviksstrand. Du får fast marknadsmässig lön med bonus, tjänstebil samt de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.

Ansöker gör du omgående då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Sara Jarju på 0703-54 80 80 alt Harry Rubino på 0733-76 39 30.

Välkommen med din ansökan!

Electrosonic är ett internationellt high-end företag inom A-V området som tillhandahåller systemintegration, teknisk design, projektledning samt support av AV-produkter och A-V system. Electrosonic levererar skräddarsydda, lösningar för ett brett spektrum av marknader och applikationer, inom områden kontrollrum, videokonferenser, mötesrum och videoväggar.

Dela det här jobbet!