Innesäljare till Ledarna, Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 29 augusti, 2017

Innesäljare till Ledarna, Stockholm

innesälj / kundservice / tjänsteförsäljning / sälj / kundtjänst / försäljning / medlemsvärare / medlemsrekryterare / telefonförsäljning / försäljning / teamledare / gruppchef / ledare / chef

Vi söker drivna personer som älskar att sälja till Ledarna.

Trivs du med försäljning? Är du duktig på att skapa förtroende? Har du ett professionellt och affärsmässigt beteende? Trivs du i en värderingsstyrd organisation? Vill du vara med och öka antalet medlemmar i Ledarna? Då är det här jobbet för dig.

Arbetet innebär att hantera utgående samtal till presumtiva medlemmar samt hantera inkommande samtal från både presumtiva och befintliga medlemmar. Du blir en viktig kugge i ett drivet och positivt säljteam om fem personer. Tillsammans ser ni till så att antalet medlemmar i Ledarna ökar.

Vi erbjuder:

  • En spännande och utvecklande roll
  • Kontinuerlig coachning och kompetensutveckling
  • Bra grundlön med goda provisionsmöjligheter
  • Positiva och trevliga kollegor som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet

För att lyckas i rollen väger framförallt dina personliga egenskaper tungt:

  • Du är utåtriktad och professionell.
  • Du kan ha affärsmässiga och relationsbyggande samtal med våra blivande och befintliga medlemmar.
  • Du trivs med att arbeta mot tydliga individuella och gemensamma mål.
  • Du tar stort eget ansvar för att tillsammans med gruppen finna lösningar för att nå gemensamma mål och resultat.
  • Du är uthållig och drivs av att skapa långsiktiga medlemsrelationer.
  • Egen chefs- eller ledarerfarenhet är meriterande.

Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande men inget krav, då din inställning och personlighet är viktigast.
Du arbetar på vårt kontor på Kungsholmen, med telefon, dator och din säljande personlighet  som dina främsta arbetsverktyg.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Ansök snarast via Rubino Rekrytering www.rubino.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför vi emotser din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på 0733-10 36 08. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. 

Vilka är Ledarna? Ledarna är Sveriges chefsorganisation med fler än 90 000 medlemmar – chefer i alla branscher och på alla nivåer. Hos oss får medlemmarna utveckling, råd och stöd i uppdraget som chef och kring den egna anställningen. Alltid med utgångspunkt i chefens individuella behov. På Ledarna arbetar idag drygt 120 medarbetare – bland annat jurister, chefsrådgivare,  förhandlare, kommunikatörer och ledarskapsutvecklare – med den dagliga medlemsservicen.  Vi verkar över hela landet. Vårt kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm. För att ge bästa  möjliga service till våra medlemmar eftersträvar Ledarna en personalsammansättning som  speglar mångfalden i samhället. Vi ser gärna sökanden som bidrar till detta. Läs mer på ledarna.se

Dela det här jobbet!