Sälj- och driftschef till K-rauta Mölndal - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 29 december, 2016

Sälj- och driftschef till K-rauta Mölndal


Butikschef, Store manager, Bygg, Säljchef, Avdelningschef, Säljledare, Sales manager, DIY, Byggvaruhus, Varuhus, Varuhuschef

Sälj- och driftschef till K-RAUTA Mölndal   

Säljchef K-rauta

För att lyckas som Säljchef hos oss behöver du kämpa lite mer än andra. Vi är aktiva i en tuff och konkurrensutsatt bransch med det övergripande målet att ha branschens mest nöjda kunder. Det får vi genom att erbjuda våra kunder maximal service, heltäckande sortiment av kvalitativa och prisvärda produkter varvat med slagkraftiga kampanjerbjudanden. 

Vi arbetar ständigt med att förenkla och förbättra vår verksamhet så att vi kan fokusera på kunden. Vi på K-rauta är alla av “det rätta virket”, d v s entreprenörer som tar ansvar och har en passion för det vi gör. 

Tjänsten som Säljchef innebär ansvar för den operativa driften av vår byggavdelning och ingår i varuhusets ledningsgrupp.

Coachande ledarskap

Vi söker dig som är en ambitiös, energisk ledare och som är duktig på att motivera och stötta dina medarbetare så att teamet hela tiden är “på tå” och vill topprestera.

Arbetsuppgifter & Ansvar 

 • Resultatansvar (budget, försäljning, bruttovinst) för Byggavdelningen 
 • Personalansvar för 5 medarbetare
 • Planera, strukturera och optimera sortimentet. Se till så att det är ordning och reda och att kunderna snabbt finner vad de söker.
 • Nära samverkan med varuhusets säljkår (B2B). K-Rauta har stort fokus på förtagsförsäljning. För att lyckas i rollen som säljchef-ute krävs ett aktivt samarbete mellan din avdelning och säljkåren B2B .
 • Planera och genomföra layout m m så att vi får ut optimal effekt av våra kampanjer
 • Träna medarbetarna i drift och professionellt kundbemötande

Din profil

 • Du är genuint intresserad av ledarskap och teamutveckling.
 • Du har goda kunskaper i butiksekonomi (fokus på nyckeltal och uppföljning)
 • Du är informell, prestigelös och kan hantera “byggjargongen”
 • Du arbetar systematiskt och är strukturerad
 • Du är mål- och tävlingsinriktad 
 • Du är initiativrik
 • Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och helst från byggbranschen

Vi erbjuder
Heltidstjänst, en inspirerande arbetsplats, goda karriär- och utvecklingsmöjligheter, internutbildning och marknadsmässiga villkor. 

Välkommen att söka tjänsten
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Claes Jarl på telefon 0702 96 52 89 Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi genomför löpande urval och intervjuar kontinuerligt under Januari varför vi ber dig att söka tjänsten så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

 

K-rauta AB är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Efter att ha slagit upp portarna till vårt första byggvaruhus i Sverige 1996 var vi snart rikstäckande med 20 byggvaruhus, från Haparanda i norr till Malmö i söder. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. I byggvaruhuset hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Att ett handslag fortfarande gäller.

Vi är idag cirka 900 medarbetare i Sverige, men finns även i Finland, Norge, Baltikum och Ryssland. Efter att ha vuxit ur ett land med ett stolt arv av kvalitet, stilsäkerhet och hållbarhet vill vi bli det naturliga valet för dig. Branschen är i ständig förändring vilket kräver en förmåga att utveckla och förnya sig själv.

Precis som våra priser är våra arbetsvillkor rättvisa. Som medarbetare har du alltid fullt kollektivavtal och en organisation i ryggen som du kan lita på, och som litar på dig. Är du en av våra samarbetspartners så ska du veta att du är i trygga händer. Vi ser nämligen hederliga villkor som en grundsten i en relation såväl som i ett långsiktigt företagande.

Dela det här jobbet!