Säljare till börsnoterad IT-koncern i Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 5 maj, 2017

Säljare till börsnoterad IT-koncern i Stockholm

/ it / infrastrukturtjänster / outsourcing / försäljning / account / drift / cloud / moln / SAAS / client-IT / servertjänster /

säljare it cloud

För uppdragsgivares räkning söker vi dig som vill arbeta med försäljning av morgondagens IT-lösningar i ett teknikdrivet och hungrigt företag.

Vi erbjuder dig en självständig roll med lösningsorienterad försäljning. Du guidar kunderna till rätt lösning och bygger långsiktiga relationer. Du säljer molntjänster och SAAS. Här känner du dig hemma, men du har givetvis stöd av det övriga teamet och av försäljningschefen. Tillsammans når ni målen. Lika viktigt är det att ni har roligt på jobbet.

Arbetsuppgifter: Som säljare gäller det att erbjuda den maximala kundnyttan. Du kombinerar kundernas krav och företagets expertis. Försäljningsprocessen innebär både fysiska möten, telefonmöten och presentationer.

Rollen innebär eget ansvar för att:

  • Planera, genomföra och följa upp kundmöten, antingen via telefon eller besök 
  • Arbeta fram lösningsförslag utifrån dialog med kund och hjälp av kollegor 
  • Presentera, förhandla samt driva affärer till avslut 

Du fokuserar på molnbaserade tjänster, infrastrukturtjänster samt drift och underhåll av dessa system. Koncernen tillhandahåller helhetslösningar för små och medelstora företag och därför ingår det även en viss del försäljning av klientrelaterade IT-tjänster såsom supporttjänster med proaktiva åtgärder, säkerhetstjänster med bland annat antivirus och backup samt e-postsystem som Office 365 och hosted Exchange. Även andra klientrelaterade produkter som exempelvis nätverk, trådlösa nätverk och fillagring, ingår i detta område. 

Utrymmet är stort för att komma med egna idéer och nya tankar kring försäljningen och dess processer för att utveckla bolaget och dig själv 

För att lyckas tror vi att du:

  • är en stark relationsbyggare
  • har några års erfarenhet av B2B-försäljning inom klient-IT eller servertjänster
  • är tävlingsinriktad med högt ställda mål 
  • gillar hög aktivitet på telefon, e-post, nätverkande och möten, och förstår att många kundmöten leder till bättre affärer

Har du ett eget nätverk från branschen samt relevanta utbildningar är det givetvis meriterande. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller e-post peter.zethraeus@rubino.se. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar via mail. Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du omgående via vår hemsida www.rubino.se/lediga-jobb.

Dela det här jobbet!