Rekryteringskonsult till Rubino Rekrytering - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 12 juni, 2017

Rekryteringskonsult till Rubino Rekrytering

Rekryteringskonsult / rekryterare / konsultchef / bemanningschef / egen företagare / egenföretagare / säljchef / försäljningschef / rekryteringsansvarig / rekrytering / bemanning / HR Partner

Rekryteringskonsult sökes till Rubino Rekrytering

Affärsdriven rekryteringskonsult med erfarenhet av både rekrytering och bemanning sökes till Rubino Rekrytering.

Du kommer att ingå i vårt team med placering vid vårt kontor på Söder i Stockholm.


Som rekryteringskonsul
t har du ansvar för dina egna processer och kunder, hela vägen från att skapa kontakt med kundföretag tills dess att kunden valt att anställa en kandidat. Du kommer själv att få bygga upp och underhålla din en egen kundbas, varpå ett brett befintligt kontaktnät är en fördel. Från att du tagit in ett uppdrag kommer du även att driva hela processen på egen hand. 

Som rekryterande konsultchef håller du i hela rekryteringsprocessen som kravprofilstagning hos kund, annonsering, djupintervjuer, referenstagning, personbedömning samt löpande kontakt med kund och kandidat. Du kommer även ha personalansvar för en grupp konsulter som du leder och coachar samt ansvarar för personalrelaterade frågor. I rollen kommer du också ha ett stort säljansvar mot nya och befintliga kunder.

Nu söker vi dig som brinner för rekrytering och bemanning och tycker det är roligt att arbeta med människor och försäljning. Du har några års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i ett rekryterings- och bemanningsföretag eller från en HR avdelning i ett större företag, alternativt har du varit involverad i rekryteringar via en roll som chef. För att snabbt komma in i denna tjänst ser vi det som viktigt att du har erfarenhet från både försäljning och rekrytering sedan tidigare, antingen var för sig eller via en roll som exempelvis försäljningschef.

Vi tror på framgång genom att arbeta aktivt i nätverk med attraktiva företag och kandidater samt att alltid göra vårt yttersta för våra kunder. Du kommer att arbeta enligt Rubinos rekryteringsmetod och process, där vi alltid stöttar varandra.  

För att lyckas i den här rollen måste du ha ett starkt eget driv och en vilja att göra bra affärer. Du bör vara en god människokännare och har förmåga att förstå såväl kunder som kandidater. Innehar du en adekvat högskoleutbildning är det meriterande, men vi lägger störst vikt vid din erfarenhet och personlighet.

Vi tror att du måste:

  • Vara socialt kompetent och serviceminded
  • Vara beredd att satsa mycket av dig själv på Rubino Rekrytering
  • Vara driven, självgående, initiativtagande och målinriktad
  • Vara van att arbeta självständigt samtidigt som du är en god lagspelare
  • Vara extremt duktig på att skapa affärsrelationer och att göra affärer
  • Ha hög arbetskapacitet och god förmåga att hålla många bollar i luften


Är du intresserad av tjänsten ansöker du längst ner i annonsen.

Önskar du ytterligare information om tjänsten kontakta gärna Harry Rubino, tel 0733-76 39 30

Rubinos verksamhet startade år 2003. Sedan dess har vi genomfört rekryteringar på de flesta befattningar med huvudfokus på sälj och marknad samt operativa chefer. Efter mer än 14 år i branschen kan vi stolt säga att vi är marknadsöverskridande specialister på att rekrytera inom just sälj och marknad. Vi som gör jobbet är seniora och välmeriterade och styrkan ligger i våra olika kompetenser, erfarenheter, breda branschkännedom och stora engagemang.

Vi finns på Södermalm där vi sitter i ljusa och fina lokaler nära bussar och Södra Station.

 

Dela det här jobbet!