Onninen söker innesäljare till VA-teamet - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 23 juni, 2017

Onninen söker innesäljare till VA-teamet

 
Innesäljare / VA / Sälj / Onninen / Stockholm / Säljteam / Ordermottagning / Kundservice / Orderhantering

Onninen söker en driven och strukturerad Innesäljare VA för flera orter i Sverige!

En Innesäljare ansvarar för att hantera inkommande kundfrågor och beställningar, registrera dem i affärssystemet och därefter ansvara för ordern fram till fakturering. Inom varje säljteam arbetar vi proaktivt i enlighet med fastställd säljprocess och genomför kundaktiviteter och andra säljaktiviteter. 

Du som söker bör ha erfarenhet av innesälj och ifrån branschen med gedigna kunskaper inom VA. I botten har du minst gymnasiekompitens och goda kunskaper inom Officepaketet.

Du ska vara

– Kundfokuserad
– Affärsmässig
– Serviceminded
– Strukturerad och organiserad

Placering i Stockholm och flera andra orter i Sverige.

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande. 
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930 alt Sara Jarju på 0703-54 80 80. 

För oss på Onninen är det viktigt att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Vi välkomnar alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.

Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer, industrin, offentliga organisationer och återförsäljare av tekniska produkter samt leverantörer. Vi är ett finskt bolag och har funnits i branschen sedan 1913. Onninen har totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Vår pro forma omsättning 2015 var cirka 1,5 miljarder euro. Onninen Oy är en del av Kesko-koncernen.
www.onninen.com

Våra värderingar är grunden för all verksamhet inom Onninen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap. Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärsmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och familjeliv.

Dela det här jobbet!