Onninen Söker Utesäljare till VA-teamet i Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 22 juni, 2017

Onninen Söker Utesäljare till VA-teamet i Stockholm

Utesäljare / Försäljning / Fältsäljare / VA / SAP / Kundvård / Säljare / Stockholm /  Onninen / 

Onninen söker en ambitiös och resultatinriktad Utesäljare VA för flera orter i Sverige.


Om du är en person som gillar att göra affärer och knyta kontakter är detta ett jobb för dig. Som Utesäljare VA ansvarar du för att utveckla försäljning gentemot nya och gamla kunder. Du har eget budget och resultatansvar. Du har möjlighet att vara med och utveckla team VA vidare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

– Bearbeta nya och gamla kunder genom främst kundbesök.
– Självständigt planera och upprätta handlingsplaner för kundbesök och andra kundaktiviteter.
– Budget och resultatansvar för ditt område och team
– Göra offerter, komma till affärsavlut, upprätta kundavtal och följa upp.
– Lämna underlag till innesälj för order. 
– Ständigt jobba med och utveckla nya kunder

Resor i tjänsten ingår. Som utesäljare ska du prioritera din tid hos kund.

Du rapporterar till Försäljningschef VA.
Placering i Stockholm och flera andra orter i Sverige.

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom produktområdet VA och har branschkännedom. Du ska goda kunskaper inom Office. Meriterande är arbete inom sälj samt erfarenhet från SAP affärssystem. Onninen är ett internationellt företag där koncernspråket är engelska så goda kunskaper i engelska är en förutsättning.

För att trivas som Utesäljare VA är det viktigt att du är en ambitiös och resultatinriktad person som gillar att göra intryck och skapa kontakter. Vidare ska du vara driven, arbeta med energi och vara bra på att läsa av andra.

Vi ser fram emot din ansökan. Urval sker löpande. 
Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930 alt Sara Jarju på 0703-54 80 80. 

För oss på Onninen är det viktigast att hitta personer med rätt kompetens och personliga egenskaper för varje tjänst. Därför välkomnar vi alla sökande som uppfyller våra krav oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund

Onninen erbjuder heltäckande material- och informationsflödeslösningar till entreprenörer, industrin, offentliga organisationer och återförsäljare av tekniska produkter samt leverantörer. Vi är ett finskt bolag och har funnits i branschen sedan 1913. Onninen har totalt 3 200 medarbetare i Finland, Sverige, Norge, Polen och Baltikum. Vår pro forma omsättning 2015 var cirka 1,5 miljarder euro. Onninen Oy är en del av Kesko-koncernen.
www.onninen.com

Våra värderingar är grunden för all verksamhet inom Onninen och ska genomsyra såväl aktivt ledarskap som aktivt medarbetarskap. Onninen erbjuder professionell utveckling och många interna karriärsmöjligheter. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och främjar friskvård och en balans mellan arbete, privat och familjeliv.

Dela det här jobbet!