Teknisk Säljare till Oerlikon Balzers Sandvik Coating - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 10 mars, 2017

Teknisk Säljare till Oerlikon Balzers Sandvik Coating

 

säljare / utesäljare / fältsäljare / försäljningsingenjör / account manager / sales manager / area manager / KAM / Key Account Manager / Sales Engineer / Sales Professional / teknik / industri / industrisäljare / Jönköping / Östergötland / Södermanland / 

Teknisk Säljare av ytbeläggningar till Oerlikon Balzers Sandvik Coating

Oerlikon Balzers Sandvik Coating är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för produktionsverktyg och precisionskomponenter. Produkten är främst tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som på olika sätt leder till minskad miljöpåverkan. Läs mer på www.oerlikon.com/balzers/se/

 

teknisk säljare 

Du erbjuds ett ansvarsfullt, omväxlande, utmanande och omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i en internationell koncern.
Hos oss får du ett roligt och utmanande arbete med spännande produkter och kunder i en tempofylld miljö. Tjänsten är på heltid och tillsvidare, med fast lön, förmåner och bonus.

Din uppgift som teknisk säljare innebär ansvar för att identifiera och öka intäkterna hos befintliga och nya kunder som är verktygstillverkare och tillverkande industri. Du kommer ofta att samarbeta med våra internationella experter.

Vi söker dig som vill arbeta med att identifiera och skapa affärer hos befintliga och nya kunder genom att tillhandahålla lönsamma och hållbara lösningar på kundernas slitage och ytrelaterade problem. Du kommer att utgå från kontor hemifrån och därmed resa en stor del av din tid. Vi ser med fördel att du är placerad Sydvästra/Mellan Sverige. Det är viktigt att du behärskar svenska och även engelska eftersom experterna inom bolaget är engelsktalande. Andra språk som t.ex. tyska är meriterande precis som erfarenhet av internationell affärsmiljö.

För att lyckas är det är viktigt att du tycker om och är duktig på att bygga långsiktiga relationer med kunder genom förståelse för deras produktivitetsbehov, och är bra på att driva säljprojekt från idé till konkret affär. Du måste vara bra på att upprätthålla ett högt förtroende för företaget, dess produkter samt på att främja och säkra långsiktiga avtal.

I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera nya intäktsmöjligheter via telefon, nätverk, kundbesök, mässor och evenemang. Vi förutsätter att du kommer att ha kunden i fokus, att du är van att hantera och underhålla CRM-system, prognoser, prisförhandlingar samt vara första kontaktpunkten för kunderna. Du kommer att ha nära kontakter med vår egen produktion för att säkra kundernas minskade miljöpåverkan, ökad produktivitet och ökad driftsäkerhet.

Vi önskar att du:

  • Har dokumenterad erfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet från verkstadsindustri och företrädesvis inom metallformnings-/metallindustri.
  • Har universitetsexamen och/eller relevant arbetslivserfarenhet.
  • Är engagerad med god kommunikationsförmåga och förmåga att etablera trygga relationer samt bra på att skapa samarbete och att engagera andra.
  • Är självgående, öppen med positiv attityd.

Är du den vi söker? Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mårten Dahl på telefon 070 659 58 19 eller via mail marten.dahl@rubino.se. Ansök snarast då vi genomför intervjuer löpande. Ansökan sker via länk eller på www.rubino.se.  Vi tar inte emot ansökningar via mail. Eventuell övrig information finner du på www.rubino.se  

Oerlikon Balzers Sandvik Coating är världsledande leverantör av ytbeläggningar som maximerar produktivitet, driftsäkerhet och ekonomisk vinning för produktionsverktyg och precisionskomponenter. Produkten är främst tunna slitageskyddande och friktionsminskande skikt som på olika sätt leder till minskad miljöpåverkan.

Oerlikon Balzers Sandvik Coating AB omsätter ca 100 miljoner SEK med 60 anställda i Norden. Beläggningscentra finns i Stockholm, Halmstad och Pirkkala i Finland. Företaget ingår i Oerlikon-gruppen, men med Sandvik AB som delägare. Läs mer på www.oerlikon.com/balzers/se/

Dela det här jobbet!