Kundsupport / Ordermottagare Ensto, Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 22 maj, 2017

Kundsupport / Ordermottagare Ensto, Stockholm

Ensto söker en kundsupport / ordermottagare med placering Stockholm.

Arbetsuppgifter:
Syftet med rollen är att ansvara för att ge Enstos kunder en hög service och vara ett stöd i frågor avseende bl. a order och leverans. Det innebär att ta hand om och förstå hela kedjan från produktion till leverans. Frågorna kan även avse: administration, reklamation och du skall finnas behjälplig för att besvara kundens frågor. Dina kollegor är baserade i 3 länder, Sverige, Finland och Estland. Din chef sitter i Porvoo, Finland.

Din profil:
För att trivas och lyckas i rollen är du serviceinriktad och har en passion för att hjälpa andra och du tycker det är kul att möta människor med telefon som arbetsredskap. Du arbetar självständigt och tar ansvar samt förstår vikten av nöjda kunder. Du ska ha lätt för att bygga relationer, är utåtriktad och kan på ett effektivt sätt strukturera ditt arbete. Du måste sedan tidigare ha jobbat med kundservice och finna det givande, du har dessutom hög arbetsmoral. Språkmässigt är det en självklarhet att du talar flytande svenska samt engelska i både tal och skrift, kan du dessutom franska är det meriterande om du stämmer in i profilen i övrigt. Goda kunskaper i IFS (vårt ERM system) och Officepaketet. Du är en person som ser lösningar framför problem och du är ordningsam och stresstålig.

Vi värderar en positiv attityd, god förmåga att samarbeta och att du gillar att arbeta i team.

Vi erbjuder dig en spännande roll i en internationell koncern där det är högt i tak. Tjänsten är ett vikariat under ca 1 års tid, placering i Stockholm, Sverige.

Ansöker gör du genast då vi intervjuar löpande för tjänsten. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringsassistent Sara Jarju 070-3548080 alt. rekryteringskonsult Harry Rubino 073-3763930.

Välkommen med din ansökan!

Ensto är en internationell industrikoncern som specialiserat sig på utveckling, tillverkning och marknadsföring av elektriska system, tillbehör för distribution av elkraft och elektriska tillämpningar. Vi strävar efter en långsiktigt hållbar utveckling och vår målsättning är att bli världens främsta företag vad gäller grön energieffektivitet och distribution. Våra produkter, som tillverkas i sju olika länder, är miljövänliga, energieffektiva och lämnar ett minimalt klimatavtryck.

Företaget startades av Ensio Miettinen 1958 och är ett familjeföretag med 1600 anställda i Europa och Asien. Företagets nettoförsäljning uppgår till cirka 263 miljoner euro. Ensto har tre affärsenheter: Ensto Electrification, Ensto Lighting och Ensto Utility Networks. Dessutom har Ensto en särskild verksamhet: Chago, som fokuserar på laddningslösningar för elektriska fordon. Läs mer på http://www.ensto.com/sv/

Dela det här jobbet!