Försäljare till Ensto, Electrification, Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 22 maj, 2017

Försäljare till Ensto, Electrification, Stockholm

Försäljningsingenjör / Teknisk Försäljning / Fältsäljare / Säljare / El / El komponenter / Centraler / Kapslingar

Ensto Sverige AB söker till distrikt Stockholm en driven Försäljare till Affärsområde Electrification ,Stockholm

 

Arbetsuppgifter:
Syftet med rollen är att driva och utveckla försäljningen inom ditt distrikt för affärsområde Electrification. Du ansvarar för din budget och för att nå försäljningsmålen som är uppsatta för ditt distrikt. Kunder är i första hand Elkonsulter, Elinstallatörer, Elgrossister och vissa Slutanvändare såsom ex. Fastighetsägare. Området Electrification innefattar bl. a: EnstoNets snabbkopplingssystem, Elvärmesystem, samt Elektrifieringsystem för arbetsplatser.

Din profil:
För att trivas och lyckas i rollen är försäljning en självklar del i ditt DNA. Du är kommunikativ och skall drivas av att göra affärer. Du driver säljprocesserna tydligt, strukturerat och lösningsorienterat via information och utbildningar. Du måste vara självständig i din personlighet och entreprenörsdriven i din säljstil. Har du erfarenhet från området är det givetvis meriterande. Du måste vara den som kan knyta ihop säcken och få affären. Det är därför viktigt att du har med dig goda säljresultat sedan tidigare. Du bör ha en adekvat utbildning och dessutom ett bra nätverk inom branschen. Du skall vara flytande i svenska och engelska och ha körkort.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder dig en spännande roll i en koncern med en internationell prägel där detta affärsområde är prioriterat. Vi är ett väl sammansvetsat team där alla hjälper alla, vi sitter i trevliga lokaler i Västberga och du rapporterar till vår Sales and Marketing Manager.

Ansöker gör du omgående då vi intervjuar löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.

Välkommen med din ansökan!

Ensto är en internationell industrikoncern som specialiserat sig på utveckling, tillverkning och marknadsföring av elektriska system, tillbehör för distribution av elkraft och elektriska tillämpningar. Vi strävar efter en långsiktigt hållbar utveckling och vår målsättning är att bli världens främsta företag vad gäller grön energieffektivitet och distribution. Våra produkter, som tillverkas i sju olika länder, är miljövänliga, energieffektiva och lämnar ett minimalt klimatavtryck.

Företaget startades av Ensio Miettinen 1958 och är ett familjeföretag med 1600 anställda i Europa och Asien. Företagets nettoförsäljning uppgår till cirka 263 miljoner euro. Ensto har tre affärsenheter: Ensto Electrification, Ensto Lighting och Ensto Utility Networks. Dessutom har Ensto en särskild verksamhet: Chago, som fokuserar på laddningslösningar för elektriska fordon. Läs mer på http://www.ensto.com/sv/

Dela det här jobbet!