Säljare till Part Construction i Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 29 maj, 2017

Säljare till Part Construction i Stockholm

Bygg / Entreprenad / VVS / Prefab / Badrum / Kök / Arkitekt / Produktion / Nyproduktion / Förskrivande / Fastighet / Hus / Bostäder / Hotell / Sjukhus / Sjukhem / Ingenjör / Teknik / Modul

Utesäljare till framgångsrikt företag i byggbranschen

Har du en gedigen erfarenhet inom försäljning, kundservice, vvs eller bygg? Är du duktig på att prata och övertyga, samtidigt som du vill utvecklas? Bli då vår nya utesäljare av prefabricerade badrum.

En viktig kugge
Som säljare blir du en viktig kugge i att marknadsföra och sälja våra produkter till det föreskrivande ledet, såsom tekniska konsulter och arkitekter men även fastighetsägare och byggentreprenörer. 
Vi ser gärna att du har teknisk bakgrund inom VVS och bygg och gärna några års arbetslivserfarenhet som säljare, arbetsledare eller liknande arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper
Du älskar försäljning och att göra lönsamma affärer. Som person är du prestigelös med sinne för att hantera varierande arbetsuppgifter. Du kan ha flera projekt igång samtidigt, där du besitter förmågan att se detaljer men även helheten. Du har lätt för samarbete och naturlig fallenhet att skapa och bygga relationer. Du har goda datorkunskaper och kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Samarbete ger utveckling
Tillsammans med teamet skapar du en bra atmosfär där det alltid finns plats för att komma med nya idéer och strategier. För oss är det också viktigt att du delar våra kärnvärden ”jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga” eftersom de är grundläggande för det vi gör. För rätt person finns mycket goda möjligheter för att göra karriär och klättra vidare inom företaget.
 

Utesäljare eller praktisk arbetare som vill utveckla sin karriär

  • Du har några års erfarenhet som utesäljare eller erfarenhet från byggbranschen.
  • Du tycker om att prata i telefon och är förtroendeingivande.
  • Du har en vinnarskalle, god samarbetsförmåga, är noggrann, ansvarstagande och stresstålig.
  • Du talar och skriver flytande svenska.
  • Du talar och skriver god engelska.
  • Du har B-körkort.

Vill du vara med och utveckla samt skapa en framtid inom industriellt byggande?
Välkommen att skicka oss din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Rubino Rekrytering. För ytterligare information om tjänsten kontaktar du Carl-Erik Wallin på tel: 0733-74 82 86 eller skickar ett mejl till carl-erik.wallin@rubino.se 

Din ansökan ser vi helst att du gör via länk på www.rubino.se eller via mejl till carl-erik.wallin@rubino.se

Rekryteringen sker löpande.

 

Information om företaget

Part Construction AB – är ett familjeägt företag från Kalix, med runt 300 anställda och med en sammanlagd omsättning på omkring 460 miljoner kronor per år. Part erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade badrum till bl.a. hotell, vårdhem och bostäder. Huvudkontor och produktion i Kalix, Norrbotten samt försäljningskontor i Arlandastad, Sverige samt i Norge.

Dela det här jobbet!