Säljare Åf, Norge, placering Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 19 juni, 2017

Säljare Åf, Norge, placering Stockholm

Säljare / ÅF / Försäljare / Förbrukningsmaterial / Fältsäljare / Polyeten / Förpackningar / Säljare Bygg / DVH / Kontorsfackhandeln / Papper / Städutrustning / Norge / Stockholm / KAM

Vi söker en engagerad och driven Säljare, affärsområde Norge med KAM – ansvar, placering Stockholm.

 Polynova

Vi kommer nu att förstärka vårt säljteam med ytterligare en stjärna – är det du?

Polynova Nissen AB är inne i en fas med ökat fokus på försäljning och utveckling av verksamheten och söker därför en säljare som ska öka vår försäljning i Norge. Vi är ett ambitiöst och familjärt gäng som utgår från huvudkontoret i Stockholm på Västberga Allé 5.

Huvudansvar:

Aktivt bearbeta Polynova Nissens kunder i Norge för att fortsätta och utveckla vår tillväxt på den Norska marknaden.

Vi ser gärna att du har jobbat som säljare i och har erfarenhet från branschen i sin helhet, erfarenhet av att arbeta på den norska marknaden med att utveckla Återförsäljare är givetvis meriterande, vi ställer dock inga krav på detta. Det allra viktigaste för oss är att du har en passion och driv för det egna, teamets och företagets säljmål. Samtidigt tycker vi det är viktigt att ha en balans mellan jobb och fritid för att fungera som bäst när det gäller – i alla lägen!
Vi ser att du är målmedveten och arbetar strategisk för att uppnå de säljmål företaget sätter för dig personligt, för säljteamet och företaget. Du väntar inte på samtalen – du ligger före! Du måste kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift, norska är meriterande. Du måste även kunna resa en hel del.

Vi erbjuder:

Du kommer att få arbeta med marknadens starkaste produktsortiment i ett väl sammansvetsat gäng där vi hjälper varandra och arbetar med varandras kunder. Du får fast lön med bonus samt tjänstebil. Vi sitter i trevliga lokaler i Västberga. Välkommen till ett företag med blicken uppåt.

Ansöker gör du snarast då vi genomför intervjuer löpande. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930 alt Sara Jarju på telefon 0703-548080

Välkommen med din ansökan!

Polynova Nissen AB har över 40 års branscherfarenhet, vi har ett av Europas bredaste plastsortiment i lager, vi ger våra kunder goda möjligheter att få helt unikt kundanpassade artiklar samt innovativa säljstöds- och problemlösningstjänster för att utöka och bredda införsäljning.
Vår ambition är att vara kundens enda partner avseende för plast- och emballageprodukter. Polynova Nissens produkter återfinns hos ett brett nätverk av återförsäljare i Norden och övriga Europa. Läs mer här: www.polynova.se/

Dela det här jobbet!