Ekonomiassistent till Sverigetaxi, Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 19 juni, 2017

Ekonomiassistent till Sverigetaxi, Stockholm

Redovisningsassistent / Administration / Excel / Navision / Frogne / Taxi / Avräkning / Fakturering / Ekonomi / Redovisning / Bokföring

Ekonomiassistent till Sverige Taxi, med placering i Häggvik

 

Sverige Taxi, tidigare Taxi 020 expanderar för att bli Sveriges största taxibolag och behöver därför stärka upp sin administration. Vi söker nu en driven och självgående Ekonomi / Redovisningsassistent som kommer att ingå i det team som arbetar med åkerier som är anslutna till deras taxiverksamhet. Tjänsten är ett vikariat under ca 1 års tid med goda möjligheter till fortsatt anställning. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer i första hand stötta och bistå de personer som arbetar med fakturering samt åkaravräkning. Det vill säga avräkning av intäkter och kostnader knutna till våra åkerier som opererar under namnet Sverige Taxi.
Vid åkaravräkning och fakturering kommer du att arbeta med att läsa in material till två olika system: bl.a Navision och Frogne för att generera fakturaunderlag. Din roll kommer dock även innebära att du får stötta andra delar i administrationen, såsom vid rättning av körningar.
Du kommer att arbeta i ett tight team med korta beslutsvägar. Du har hög servicekänsla, är noggrann och har lätt för att lära.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du måste vara intresserad av att ge service och att leverera rätt. Du har goda kunskaper i Excel och gillar att arbeta självständigt och drivet med dina arbetsuppgifter.

Du bör ha minst gymnasieutbildning i ekonomi/redovisning, det är starkt meriterande ifall du har tidigare redovisningserfarenhet, exempelvis som redovisningsassistent, då arbetet kräver en grundläggande förståelse för redovisning. Eftersom att tjänsten kommer att innebära att du hämtar material från IT-system är det också viktigt att du har god datavana (erfarenhet från Navision och Frogne är inte nödvändigt), gärna av Excel, Visma, Navision eller liknande affärssystem. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande då vår arbetsplats är multikulturell.

Om Sverige Taxi

Sverige Taxi är idag ett av Sveriges största taxibolag. Vårt starkaste kännetecken är den gula färgen. Sverige Taxi kärnvärden är service, kvalitet, miljö och mångfald. Vi har mer än 3000 engagerade män och kvinnor från 55 olika nationer som dagligen utför tusentals resor för alltifrån privat- och affärsresenärer till färdtjänst, skolskjuts rullstolstaxi. Vi är nyinflyttade i fräscha lokaler i Häggvik.

Ansöker gör du genast då vi intervjuar löpande för tjänsten. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Jarju på 070-354 80 80 alt. Harry Rubino på 0733-76 39 30

Välkommen med din ansökan!

Om Sverige Taxi 
Sverige Taxi är idag ett av Sveriges största taxibolag. Vårt starkaste kännetecken är den gula färgen, och vi finns med ca 2700 bilar från Ystad till Kiruna. 
Sverige Taxi kärnvärden är service, kvalitet, miljö och mångfald. Vi har mer än 3000 engagerade män och kvinnor från 55 olika nationer som dagligen utför tusentals resor för alltifrån privat- och affärsresenärer till färdtjänst, skolskjuts rullstolstaxi. Vi är nyinflyttade i fräscha lokaler i Häggvik.

Dela det här jobbet!