Innesäljare till Nordic Flanges, Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 21 juni, 2017

Innesäljare till Nordic Flanges, Stockholm

Innesäljare / Ordermottagare / Säljare / Stål / Metaller / Trading / Försäljning / Grossist / VVS installatörer / VVS konsulter / Olja Gas / SAP / Exportförsäljning /

Vi söker nu en driven och engagerad Innesäljare till vårt kontor i Stockholm

 

I rollen:
I rollen som Innesäljare hos oss kommer du att få ansvara för inkommande samtal från Nordic Flanges kunder, identifiera behov och föreslå rätt lösning. Du kommer att registrera ordrar via telefon, mail, samt hantera kundernas frågor kring leverans och viss rådgivning samt tekniska specifikationer. Du kommer även att arbeta med merförsäljning av vissa av våra produkter och kommer att arbeta på vårt nya kontor i centrala Stockholm på Herkulesgatan. Nordic Flanges kunderbjudande är baserat på både egenproducerade och grossistförda flänsar. Våra kunder är i första hand VVS och VA entreprenörer men också Grossister i branschen.

Dina egenskaper:
För att lyckas i rollen så vill vi att du har är driven och vill ge våra kunder en bra och snabb service då företagets kunder kräver hög kundservice och leveranssäkerhet.
Du skall vara en person som har erfarenhet i rollen och som gillar att serva och trivs med att arbeta via telefon. Du skall vara förtroendeingivande och vara van vid att arbeta långsiktigt med dina kundrelationer. God ordning, struktur och noggrannhet är egenskaper som vi värdesätter i ditt arbetssätt.
Du har ett tekniskt intresse och bör ha goda kunskaper av de material vi arbetar med. Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav och har du goda kunskaper i ett annat språk, speciellt finska så är det meriterande. Det är ett krav att kunna arbeta i Office paketet samt behärska arbete i affärssystem, vana av att arbeta i SAP är meriterande.

Du får:
Vi erbjuder rätt person ett fritt och omväxlande arbete i ett företag med stor potential med korta beslutsvägar. Du kommer till ett väl sammansvetsat team där du kommer ha en viktig roll i våra kundrelationer där din insats blir avgörande. Du rapporterar till vår Svenska marknadschef.

Ansökan: 
Ansöker gör du enbart via vår hemsida www.rubino.se. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Nordic Flanges AB är sedan 50 år en heltäckande tillverkare av flänsar av högsta kvalitéer. Med marknadens bredaste sortiment och med tillverkning i Kalejoki och Kroneby i Finland samt i Själevad i Sverige så är bolaget idag en ledande leverantör på den Nordiska Marknaden. Vi är 110 anställda och vår mission är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på våra hemmamarknader och vid export utanför Norden. Vårt kvalitetsmål är leveranssäkerhet samt hög tillgänglighet. Läs mer på http://nordicflanges.com/

Dela det här jobbet!