Inköpare / Säljare till Nordic Flanges, Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 21 juni, 2017

Inköpare / Säljare till Nordic Flanges, Stockholm

Innesäljare / Ordermottagare / Säljare / Stål / Metaller / Trading / Försäljning / Grossist / VVS installatörer / VVS konsulter / Olja Gas / SAP / Exportförsäljning / Inköpare /

Vi söker nu en Inköpare / Säljare till vårt kontor i Stockholm

I rollen:
I rollen som Inköpare hos oss kommer du att arbeta med att utveckla och underhålla vårt tradingsortiment av Stålflänsar från i första hand Asien, men även från Europa. Du ansvarar för det operativa arbetet i kombination med strategiska beslut och ett visst mått av försäljning. Du kommer att ansvara för att vårt sortiment, lagerhållning och försäljningsprognoser säkerställs. Du är stationerad på vårt nya kontor i centrala Stockholm på Herkulesgatan, med cirka en dag/vecka vid vårt centrallager i Järna.

Erfarenhet från att arbeta med inköp/försäljning av stålprodukter är meriterande. Nordic Flanges kunderbjudande är baserat på både egenproducerade och inköpta flänsar. Våra kunder är i första hand Grossister samt VVS och VA entreprenörer.

Dina egenskaper:
För att lyckas i rollen så vill vi att du har är driven, noggrann och serviceinriktad då företagets affär kräver hög kundservice och leveranssäkerhet. Du bör vara en person med erfarenhet från inköp. Du är flexibel samtidigt som du är ordningsam och noggrann. Att gilla problemlösning är ett måste. Du skall vara förtroendeingivande och arbeta långsiktigt med dina kund- och leverantörsrelationer.

Du är van att arbeta i affärssystem och utvecklar själv ditt arbetssätt, vilket är viktigt för att lyckas. Du har även kunskaper inom logistik. Du har ett tekniskt intresse och bör ha goda kunskaper av de material vi arbetar med. Gymnasiekompetens, Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav och har du goda kunskaper i andra språk, speciellt Finska är det meriterande. Det är ett krav att kunna arbeta i Office paketet samt behärska arbete i affärssystem, erfarenhet av SAP är meriterande.

Du får: 
Vi erbjuder rätt person ett fritt och omväxlande arbete i ett företag med stor potential med korta beslutsvägar. Du kommer arbeta nära vår produktchef och våra marknadschefer i Finland och Sverige. Rapporterar gör Du till vår Svenska marknadschef.

Ansökan:
Ansöker gör du enbart via vår hemsida www.rubino.se. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Nordic Flanges AB är sedan 50 år en heltäckande tillverkare av flänsar av högsta kvalitéer. Med marknadens bredaste sortiment och med tillverkning i Kalejoki och Kroneby i Finland samt i Själevad i Sverige så är bolaget idag en ledande leverantör på den Nordiska Marknaden. Vi är 110 anställda och vår mission är att vara det naturliga valet vid krav på snabba leveranser, både på våra hemmamarknader och vid export utanför Norden. Vårt kvalitetsmål är leveranssäkerhet samt hög tillgänglighet. Läs mer på http://nordicflanges.com/

Dela det här jobbet!