Värdeskapande säljare och teamledare till laboratorietekniskt bolag , Sthlm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 26 juni, 2017

Värdeskapande säljare och teamledare till laboratorietekniskt bolag , Sthlm

Sökord: säljare / fältsäljare / teamledare / säljchef/ personalansvar / account manager / kundansvarig säljare / labbutrustning / mätutrustning / läkemedelsindustri / kemisk / livsmedelsindustri /academia / vätskehantering /liquid handling /

Vi erbjuder dig ett spännande jobb som värdeskapande säljare och operativ teamledare med eget försäljningsansvar i ett internationellt företag med marknadsledande position och varumärke. Du kommer att arbeta med marknadens mest innovativa och kvalitativa produkter i form av instrument och förbrukningsavtal.

– Du blir en del av ett framgångsrikt säljteam där målet blir fortsatt tillväxt och ökade marknadsandelar genom att fullfölja en fastlagd försäljningsplan.
Som teamledare ansvarar du för att utesäljarna effektivt bearbetar de tilldelade nyckelkunderna i givna distrikt med störst försäljningspotential.

– Du kommer som operativ teamledare även bearbeta egna nyckelkunder samt coacha och ansvara för utesäljarna. Till stöd finns företagets innesäljenhet som agerar som utesäljarens förlängda arm.

– Du bearbetar laboratorier inom främst läkemedelsindustrin, kemisk industri, universitet och livsmedelsföretag och säljer företagets produkter och tjänster inom Liquid Handling dvs pipetter och spetsar.

– Ditt fokus ligger på att skapa värde för kunderna, genom besparingar, förbättrad ergonomi, effektivare processer och förbättrad kvalitet etc.

Du kommer att få eget budgetansvar för dig och för ditt team.  

Du kommer till ett stabilt internationellt företag med ambitioner. Du är stationerad på huvudkontoret i Stockholm. Du kommer att erbjudas fast lön samt provision med goda möjligheter att påverka din rörliga lönedel, tjänstebil samt de verktyg du behöver för att lyckas. 

För att lyckas i denna roll är det en förutsättning att du har driv och initiativkraft. Din attityd och inställning är viktig, du är affärsorienterad, har ambitionen och viljan att prestera och nå ditt uppsatta mål. Du förstår skillnaden mellan ”box-moving” och värdeskapande försäljning samt har ett intresse och värderingar som speglas i att  andra lyckas nå mål och utvecklas. 

Vi söker dig som:

  •        Har minst två års erfarenhet av försäljning inom B2B och har ambitioner att ta nästa steg som operativ teamledare.
  •        Har god kommunikation- och förhandlingsförmåga.
  •        Har empati och har ett genuint ledarskapsintresse
  •        Är självgående och kan planera ditt eget arbete efter givna tidsramar.
  •        Är resultat- och målorienterad.
  •        Uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift. Mycket god engelska i tal och skrift.
  •        Behärskar officepaketet och god vana av att arbeta strukturerat genom bl a CRM-system.
  •        Har B-körkort. 

Har du branscherfarenhet, erfarenhet eller kunskap inom lab-arbete eller kemi är det meriterande.

Du får räkna med en hel del resande och på sikt lite fler övernattningar i takt med framtida fortsatta utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vår uppdragsgivare tillämpar kollektivavtal.

Ansöker gör du snarast via vår hemsida www.rubino.se under rubriken ”lediga jobb” intervjuer kommer att ske efter semesterperioden. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsult Peter Zethraeus på 0733-103608. 

Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Dela det här jobbet!