Säljare Distriktschef Findus Foodservice, Norra Stockholm - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 27 juni, 2017

Säljare Distriktschef Findus Foodservice, Norra Stockholm

Driven och matintresserad Distriktschef/Säljare Offentlig Sektor med placering Stockholm med omnejd till Findus Sverige AB/ Foodservice

säljare / distriktsansvarig / fältsäljare / områdesansvarig / utesäljare / foodservice / matintresse / storkök / LOU / skolkök / offentlig sektor /

findus foodservice distriktschef offentlig sektor

Arbetsbeskrivning: I rollen som Distriktschef kommer du att arbeta med att sälja och marknadsföra Findus Foodservices välkända produkter till storkökskunder inom den offentliga sektorn, som skolor, sjukhus och liknande i ditt distriktet. Du representerar marknadsledaren och i ryggen har du Findus starka varumärke.

Du ansvarar för distriktets säljbudget och har i uppgift att utveckla nya och existerande kunder.  Du kommer att sälja kampanjer, delta på mässor, följa upp och initiera upphandlingar och anbud samt generera merförsäljning till våra kunder. Som distriktschef kommer du att vara en del av ”Findus Foodservice”-teamet och din arbetsdag som matinspiratör präglas av högt tempo och mycket kundkontakt.

En viktig del av ditt arbete består i att bygga och bibehålla goda och långsiktiga kundrelationer samt att ansvara för kvalitativ distribution av Findus sortiment. Du arbetar självständigt och systematiskt med att besöka kunderna i ditt distrikt. Du kommer till ett befintligt distrikt, din uppgift är att ta distriktet till nästa nivå.

För att lyckas tror vi att du:

  • Är tävlings- och resultatorienterad, affärsdriven och brinner för försäljning och kundrelationer. 
  • Har förmågan och viljan att avsluta affärer och är ansvarstagande. 
  • Tycker om att skapa nya relationer och är orädd för att ta kontakt med nya och egna kunder. 
  • Är organiserad och planerar självständigt dina kundbesök. 
  • Ser dig själv och ditt arbete i ett större sammanhang även om du arbetar självständigt i ditt distrikt. 
  • Tycker det är viktigt att arbeta på ett företag som sätter hållbarhet och värderingar i fokus.

Vi sätter stort värde på din personliga drivkraft, ditt engagemang och din vilja att skapa goda resultat samt din förmåga att arbeta i team. Utöver gymnasieutbildning ser vi gärna att du har någon form av erfarenhet från storkök eller försäljning, kombination av både storkök och försäljning är meriterande.

  • Du är professionell, förändringsbenägen och affärsmässig som person, sätter kunden i fokus och har ett stort intresse för mat. 
  • Du har erfarenhet från försäljning genom offentlig upphandling, och förstår hur den offentliga sektorn gör sina inköp. 
  • Du trivs med att stå i centrum och är en god presentatör/matinspiratör.

Ditt distrikt är Norra Stockholm (innerstad och kranskommuner), Fagersta –  Hedemora – Tierp – Uppsala med omnejd.

Välkommen in med din ansökan. Rekryteringen sköts av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Peter Zethraeus på telefon 0733-103608 eller peter.zethraeus@rubino.se. Vi har inte möjlighet att behandla ansökningar via mail. Ansök snarast då urval sker löpande.  

Vi vill göra livet bättre med god och bra mat. Mat som är god och näringsrik, självklart av hållbart ursprung. Vi är stolta över att vara Findus. Findus Sverige AB är ett av landets ledande livsmedelsföretag och omsätter ca 2,5 MDR SEK, där djupfrysta produkter utgör den största delen. Findus Sverige är en del av Nomad Foods, koncernen har verksamhet i 15 länder och omsätter 2,1 MEUR och har cirka 4300 anställda. Findus Sverige AB:s huvudkontor ligger i Malmö och har ca 220 anställda. Läs mer på www.findus.se 

Dela det här jobbet!