Försäljningschef, Schindler Hiss Sverige - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 10 juli, 2017

Försäljningschef, Schindler Hiss Sverige

Försäljningschef / Säljchef / Hiss / Bygg / Installation / Modernisering / Säljledare / Teamledare

Schindler Hiss söker en driven och resultatinriktat 

Försäljningschef Sverige nyinstallation och modernisering, med placering i Stockholm / Danderyd


Rollen
I rollen som försäljningschef hos oss på Schindler så kommer du att ansvara för försäljningen och utvecklingen på marknaden avseende nybyggnation och modernisering i Sverige. Du kommer till ett av marknadens bästa varumärken inom området med en stark organisation i ryggen. Teamet består av 12 personer fördelade i Sverige som du skall utveckla, leda och driva. Du ingår i ledningsgruppen för affärsområdet och rapporterar till vår New Installation Director.

Vi söker
Vi söker dig som är erfaren i rollen som försäljningschef och drivs av att få din organisation och ditt team att lyfta. Du kommer att leda försäljningen och utveckla vår bearbetning på den svenska marknaden inom områdena Nybyggnation / Modernisering. Du leder ditt säljteam genom ett drivet och strukturerat arbetssätt,  klara målsättningar, strukturerad uppföljning av Schindlers gemensamma KPIer och en tydlig och klar kommunikation. Schindler Hiss position är unik och har en klar fördel på ett antal områden som gör att möjligheterna är mycket goda för att flytta fram positionerna på den svenska marknaden. Du kommer att  få ansvara och delta i förhandlingarna med våra största och viktigaste kunder. Vi har vårt huvudkontor i trevliga lokaler i Danderyd.

Din profil
Vi vill att du är en erfaren och stark ledare som har en god kunskap och kännedom om marknaden. Du gillar att aktivt leda och coacha din organisation och att se dina medarbetare lyckas, du driver affärerna framåt och levererar resultat. Du har en förmåga att skapa och utveckla relationer på lång sikt både externa och internt. Vi ser gärna att du har högskolekompetens eller motsvarande. Har du erfarenhet från branschen eller närliggande områden såsom t. ex. bygg så är det givetvis meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder rätt person en omväxlande och spännande utmaning i en organisation som är präglad av kvalité och av att ständigt vara i framkant när det gäller hissar och rulltrappor. Du kommer att vara en nyckelperson i vår organisation vara en del i en internationell organisation med många utvecklingsmöjligheter och ha stort inflytande i rollen. 

Ansökan
Ansöker gör du snarast då vi kommer att intervjua löpande. Vi räknar med att hålla intervjuer i mitten på augusti. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Harry Rubino på telefon 0733-763930

Välkommen med din ansökan!

Schindler förflyttar mer än 1 miljard människor varje dag världen över – med hissar, rulltrappor och innovativa mobila lösningar. Över 58 000 anställda i mer än 100 länder över samtliga kontinenter ligger bakom denna framgång. 
Schindler Hiss AB är det svenska dotterbolaget till Schindler AG i Schweiz, världens näst största koncern inom hissar och rulltrappor. Vi är rikstäckande med ca 300 anställda och har en omsättning på närmare 500 Mkr. För mer information se vår hemsida,
www.schindler.se.

Dela det här jobbet!