Distriktschef KG Knutsson AB till Lastvagn & Buss i Norrland - Rubino Rekrytering AB - Sedan 2003
English Version


Publicerad: 2 augusti, 2017

Distriktschef KG Knutsson AB till Lastvagn & Buss i Norrland

Distrikschef / Säljare / Norrland / KAM /Account / Lastvagnar / Buss / Fordon / Distrikssäljare / KG Knutsson / 

 

Är du en av Johans nya arbetskamrater?: https://www.dreambroker.com

Du kommer till ett team med mycket god stämning där vi ofta har kontakt med varandra och samarbetar. Vi lägger stor vikt vid kundens behov och att skapa partnerskap, vi tror på affärer som lönar sig för alla parter,” hälsar Johan. Med en redan marknadsledande ställning inom personbilsbranschen växer KG Knutsson AB nu rejält även inom affärsområdet lastvagn och buss. Vi kan erbjuda branschen för tunga fordon samma högkvalitativa produkter och service som våra personbilskunder. Vi söker därför en distriktschef till vårt nybildade distrikt i övre Norrland.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att ingå i vår säljgrupp med fokus på kunder inom affärsområde Lastvagn och Buss. Du har budget- och resultatansvar för tillväxt och lönsamhet gällande affärsområdet inom ditt distrikt. Du bearbetar både befintliga och nya kunder i olika segment, såsom enskilda verkstäder, lastbils- och bussåterförsäljare samt påbyggare. Ditt uppdrag är att tillsammans med kunden hitta nya möjligheter att utveckla affären. Du kommer även att arbeta mycket tillsammans med övriga gruppen då vi tror på ett starkt internt samarbete inom hela företaget. Tillsammans vill vi växa och ta än mer mark på den tunga sidan och erbjuda våra kunder en komplett lösning till deras verksamhet.
Eftersom rollen innebär ett regionsansvar förekommer en hel del resor. Du utgår hemifrån och rapporterar till ställföreträdande Affärsområdeschef som är operativt ansvarig gällande försäljning och med övergripande personalansvar.

Din profil:
Som vår nya distriktschef är det viktigt att du har en gedigen bakgrund från tunga fordonsbranschen och servicemarknaden. Du är affärsorienterad, driven och motiverad. Har du också erfarenhet av försäljning, gärna i en resande roll, ses det som meriterande.
Eftersom denna tjänst kommer att innebära distriktsansvar förutsätter vi att du bor inom distriktet. För att lyckas i rollen är du van att ha många olika kontaktytor, alltifrån mekaniker till vd. Du är kunnig, öppen och pålitlig och skapar snabbt ett förtroende. Eftersom du till stor del styr ditt eget arbete behöver du vara strukturerad, disciplinerad och självgående.
Vidare har du en god allmän datavana och behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder:

  • Ett mycket starkt varumärke
  • En spännande bransch med roliga kunder
  • Direkt påverkan på vårt resultat
  • En roll med mycket eget ansvar och planering

Omfattning: Heltid, tillsvidare, månadsavlönad
Placering: Övre Norrland (Örnsköldsvik/Skellefteå)

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt via vår hemsida! Ansvarig rekryterare Mats Larsson 072-741 00 28

Välkommen med din ansökan!

KG Knutsson AB är generalagent för världsledande tillverkare och leverantörer av tekniskt högkvalitativa produkter inom fordons- och marinbranschen. Vårt huvudkontor ligger i Sollentuna och vi bedriver även verksamhet i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är drygt 900 medarbetare och omsätter ca 3 miljarder kronor.

Dela det här jobbet!