English Version

Marknadsassistent via Rubino Rekrytering

Marknadsassistent är en betydande assistentroll i ett företags verksamhet. Assistenttjänsten innebär bland annat att stötta marknadsavdelningen och säljavdelningen med olika förfrågningar, material, säljkampanjer, events och dylikt.

Vi är Rubino Rekrytering och är specialister på rekrytering inom marknad, sälj och ekonomi i hela Sverige.

Sedan företagets start 2003 har du genom oss kunnat hitta jobb som marknadsassistent på flera kända företag i Sverige.

Med huvudkontor i Stockholm, Göteborg och Malmö hjälper vi marknadsassistenter och företag att hitta rätt samarbetspartners!

Marknadsassistent lön – Rätt förutsättningar för både anställd som arbetsgivare

Det kan vara problematiskt för båda parter att sätta rätt löneanspråk. Vi hjälper er i processen att den anställde får en marknadsmässig lön och arbetsgivaren kan sätta rätt krav med vår erfarenhet som grund från liknande rekryteringar.

Marknadsassistent jobb – vi rekryterar assistenter till företag som söker assistenter inom marknad

Rekrytering av marknadsassistenter är vad Rubino gör bäst! Varje dag hjälper vi företag och marknadsförare att lyckas med sin marknadsföring och försäljning!

Genom vår mångåriga erfarenhet har vi stenkoll på vad som utmärker en bra marknadsassistent och kan snabbt tilldela företag rätt marknadsassistent för rätt tjänst i rekryteringen.

Rekrytera en marknadsassistent – rekrytering av marknadsassistenter

Rubino Rekrytering assisterar företag att hitta kandidater inom alla marknads- och kommunikationsroller. Alla våra marknadassistenter har gedigen kompetens inom marknadsföring och erfarenhet av att självständigt driva såväl strategiska som operativa frågor.

Som marknadsassistent via Rubino Rekrytering förväntas alla marknadsförare ha förmågan att utveckla verksamheten mot ökad omsättning och fler besökare och samarbetspartners.

Vi rekryterar assistenter inom marknadsföring som:

  • älskar kommunikation och kan uttrycka sig i tal och skrift
  • har goda kunskaper i MS Office, Adobe CS, Apsis m.m.
  • behärskar olika CMS som WordPress, EpiServer m.m.
  • deltar i olika projekt såsom mässor, kampanjer m.m.
  • har intresse och erfarenhet av foto, video och sociala medier

Som marknadsassistent kan du både komma att arbeta självständigt med aktiviteter inom marknadsföring men även stödja marknadschefen.

Rubino Rekrytering finns alltid där för företag som behöver hitta rätt person i sin rekrytering av en Marknadsassistent.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.