English Version

Redovisningsassistent genom Rubino Rekrytering

Redovisningsassistent är en viktig yrkesroll där arbetet till stor del handlar om att sköta om leverantörsreskontra. Resterande del handlar om att sköta enklare men dock viktiga bokföringsuppgifter. Rollen innebär att hålla en hög servicegrad mot företagets kundersamtidigt som man håller en tät dialog internt med sina kollegor, för att gemensamt arbeta mot samma kunder, som de skapar goda relationer med.

Rubino Rekrytering är rekryteringsexperter på alla tjänster inom ekonomi, sälj och marknad sedan starten av 2003. Vi rekryterar assistenter inom redovisning med ett noggrant och strukturerat arbetssätt.

Rubino Rekrytering har tillsatt assistenter inom redovisning på många kända företag i hela Sverige, företag som idag är våra viktigaste kunder.

Redovisningsassistent Lön Vi rekryterar med rätt förutsättningar för både anställd som arbetsgivare

Det kan vara problematiskt för bägge parter att sätta rätt löneanspråk. Vi hjälper er i processen så att den anställde får en marknadsmässig lön samtidigt som arbetsgivaren kan sätta rätt krav med vår erfarenhet som grund från liknande rekryteringar.

Ekonomi och Redovisningsassistent – Rekrytera professionella ekonomiska assistenter

Rekrytering av kvalificerad personal inom ekonomi och redovisning är vad vi på Rubino gör allra bäst! Vi erbjuder företag ekonomer som är serviceinriktade, sociala och självgående.

Samtliga redovisningskandidater och konsulter har avslutat sina studier och har erfarenheter av att ha arbetat med leverantörsreskontra och utläggsredovisning.

Ekonomiskt ansvar är en förmåga och rätt redovisningsassistent är inte alltid lätt att hitta i rekryteringen

Vi har erfarenheterna och kunskaperna som krävs för att veta vad som utmärker en bra assistent inom redovisning. Vi erbjuder dig som arbetsgivare en professinell service och tilldelar dig rätt person i rekryteringen.

I rollen som assistent inom redovisning kan våra kandidater utföra sina arbetsuppgifter inom flera områden som:

 • Fakturering
 • Kund – och leverantörsreskontra
 • In- och utbetalningar
 • Utläggsredovisning
 • Löpande bokföring
 • Anläggningsregister
 • Avstämningar och månadsbokslut
 • Avtalsregister
 • Underhålla inventarieregister
 • Bokföra avskrivningar
 • Administrera leverantörsavtal

Rubino Rekrytering är alltid redo för att ställa upp för arbetsgivare som är i behov av redovisningsassistenter på toppnivå.

Idag har Rubino kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och rekryterar över hela Sverige.

Välkommen till Rubino Rekrytering! Vi är bäst på säljrekrytering runt om hela Sverige och vi hjälper er att hitta rätt redovisningsassistent.

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.