English Version

Rekrytera personal före sommaren!

Vi drivs av att hjälpa företag!

Vi på Rubino Rekrytering tar ansvar för hela rekryteringsprocessen för att hitta den rätta kompetensen och talangen.

Vilka vill du ska ta hand om er rekrytering?

Vill du undvika kostsamma felrekryteringar?
Ta gärna kontakt med oss, vi skulle vara glada att förklara och visa hur vi arbetar.

Det kostar inget att vara nyfiken!
Är du nyfiken på vad det skulle kosta att få hjälp med rekrytering eller hyra personal genom oss?

Våga vara nyfiken!

Starta processen och bli klar efter semestern!
Vänligen fyll i nedan formulär – vi hör av oss inom 2 timmar.

 

 

Rubino Rekrytering erbjuder företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus. Den viktigaste utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi sätter upp och når ett gemensamt mål. Och att vi rekryterar medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är säljare, key account managers, säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand i Stockholm, Göteborg och Malmö – men även i andra delar av Sverige.

Vår ambition är att ni skall känna att samarbetet är enkelt, smidigt och professionellt. I samarbetet kan vi tillföra kunskap från vår samlade erfarenheter inom områdena rekrytering, sälj- och organisationsutveckling. Vi erbjuder bland andra följande produkter; chefsrekrytering, rekrytering, bemanning, cv-collect och olika tilläggstjänster. Du hittar mer information under rubriken tjänster.

Vi har även en rad olika verktyg för att identifiera de beteenden som driver lönsamhet i just din organisation, utöver profilanalyser, 360 graders feedback och begåvningstester.

Med andra ord så står vi till tjänst med hela vår samlade kompetens inom rekrytering och försäljning. Ni får givetvis vårt fulla engagemang och lösningsorienterade arbetssätt på köpet.

Vi ser fram emot att bli er långsiktiga rekryteringspartner. Varmt välkommen till Rubino Rekrytering!

Rubino har varit vår partner sedan starten. De känner vår företagskultur, förstår hur vi tänker och kan matcha våra behov!

Bertil Forsberg, HR ansvarig, Antalis AB


 • SEAB
 • Schindler
 • ClearOn
 • Findus
 • WB
 • Vattenfall
 • K-rauta
 • GROHE
 • ÅF
 • Upplands Motor
 • Antalis

SÄLJREKRYTERING

Vår säljrekryteringsprocess är gedigen och beprövad. Vi hjälper dig med allt från att definiera vem ni söker till att säkerställa att rätt medarbetare anställs bland de kandidater vi identifierat och valt ut.

Läs mer här!

CHEFSREKRYTERING

För en lyckad chefsrekrytering krävs en tydlig målbild, en beprövad process och erfarna rekryterare med stort kontaktnät. Utöver detta kan vi erbjuda er ett engagemang utöver det vanliga.

Läs mer här!

TESTER & ANNAT

Rubino Rekrytering är ett engagerat rekryteringsföretag. Vi erbjuder många tester och tjänster som du kan ha nytta av. Självklart går de att skräddarsy så att de passar dina behov.

Läs mer här!

1

pågående
rekryteringar

954

rekryteringar
sedan starten

4

medarbetare

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.