English Version

Rekrytering i Göteborg inom Sälj, Marknad och Ekonomi

Rekrytering Göteborg för arbetsgivare som vill ha kvalificerad personal för verksamhetens försäljnings-, marknads och ekonomiavdelning. Rubino Rekrytering värdesätter rätt rekrytering. Vi matchar rätt kompetens till rätt tjänst i syfte att öka företagets lönsamhet och varumärkeskännedom.

Vill ni uppnå önskad framgång med er personalrekrytering och verksamhetens lönsamhet? Vill ni rekrytera rätt person med driv och kompetens som passar som handen i handsken för tjänsten och som en i gänget? Då har ni kommit rätt! Rubino är rekryteringsexperterna med fokus på att sammanfoga rätt personal med rätt arbetsgivare i Göteborg med omnejd!

Välkommen till Rubino Rekrytering i Göteborg.

Rekryterare Göteborg – Rekrytera rätt med Rubino

Söker ni en rekryterare i Göteborg? Vill ni hitta rätt personal för era lediga tjänster? Rubino Rekrytering är företaget som specialiserar sig på att rekrytera rätt. Med erfarenhet och kunskap av rekryteringsbranschen har vi det som krävs för att hitta specialister och experter för rekrytering i Göteborg.

Rekryteringsföretag Göteborg – Garanterar lönsamhet för företag

Rubino är ert professionella rekryteringsföretag i Göteborg som alltid ställer upp för arbetsgivare i behov av personal inom försäljning, marknad och ekonomi. Vi skapar fusioner mellan arbetssökande och arbetsgivare som garanterat leder till ökad vinst för företaget.

Vi erbjuder våra kunder i Göteborg en effektiv och lovande rekrytering av kompetent personal på olika nivåer och kunskapsområden som efterfrågas.

Rekrytera personal som ökar varumärkeskännedom och försäljning i Göteborg

Söker ni ledare, chefer, assistenter eller övrig personal såväl i Göteborgs stad som i hela Bohus län? Kontakta oss på Rubino Rekrytering så hjälper vi dig att få rätt person i rekryteringen. Med expertisen och kompetensen som krävs, hittar och tillsätter vi de bästa personerna till våra Göteborgskunder.

Vi har huvudkontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi rekryterar för alla företag i Sverige som söker efter rätt personal till företagets försäljnings, marknads, och ekonomiavdelningar.

Välkommen till Rubino Rekrytering, vi är det engagerade rekryteringsföretaget som värdesätter rätt rekrytering i Göteborg!

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.