English Version

Rekrytering Malmö – Rekrytera rätt med Rubino Rekrytering

Rekrytering Malmö med Rubino inom försäljning, marknad och ekonomi är ett bra val. Vi gör allt för att du ska få en hållbar och lönsam affärsverksamhet. Vi hjälper dig när du behöver förstärka ditt team, såväl under arbetstoppar som när du behöver nyrekrytera personal. Vi sammanför arbetsgivare och arbetssökande på rätt sätt i Malmö och Skåne med omnejd.

Vi vet hur viktigt det är som rekryterare att man fattar rätt beslut. Därför ägnar vi vår tid till att sammanföra arbetskraft med arbetsgivare på rätt sätt. Med Rubino sparar du tid och får garanterat goda resultat. Rubino Rekrytering skapar hållbara fusioner mellan arbetsgivare och arbetssökande I Malmö kommun.

Söker du chefer, assistenter eller specialister inom försäljning, marknad eller ekonomi i Malmö? Välkommen till Rubino, vi rekryterar på rätt sätt som är lönsamt för ditt företag!

Rekryterare Malmö – Professionell kompetensrekrytering

Letar du efter professionella rekryterare i Malmö med expertis inom kompetensrekrytering? Rubino är expertrekryterarna i Malmö med stora kunskaper och erfarenheter av rekryteringsbranschen sedan 2003. Vi har kunnig personal på olika nivåer inom sälj, marknad och ekonomi kan vi snabbt rekrytera rätt person för ditt behov.

Med engagemang, kunskap och erfarenhet hittar vi kompetenserna som krävs för att leda dagens försäljnings-, marknads och ekonomiavdelningar. Vi garanterar en pålitlig och professionell rekryteringsservice när ni söker ny personal!

Rekrytera personal som ökar er affärskännedom och försäljning i Malmöregionen

Rubino står för rekrytering av olika kompetenser och yrkesroller med olika inriktningar som efterfrågas av våra kunder i Malmöregionen. Vi står alltid redo med kunnig personal inför rekrytering av personal.

Hitta lösningen på ditt personalbehov i Malmö med hjälp av Rubino Rekrytering. Med rätt metoder och kompetens rekryterar vi personal som ökar er affärskännedom och försäljning.

Rubino har sina huvudkontor i Malmö, Göteborg och Stockholm, med rekryteringsuppdrag för arbetsgivare etablerade i hela landet.

Hitta rätt kompetens för er verksamhet genom Rubino, vi är företaget med professionella kompetenser inför rekrytering i Malmö!

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.