English Version

Rekrytering Stockholm – specialister på att rekrytera

Rekrytering Stockholm brukar vara en vanlig fråga här på Rubino Rekrytering. Vi specialiserar oss på rekrytering inom Stockholmsområdet och har ett fokus inom sälj, marknad och ekonomi. Vi hjälper er att hitta rätt person till rätt jobb i syfte att öka er vinst och varumärkeskännedom. Rubino är därför ert bästa val för att ni som kund ska ha framgång med er rekrytering av personal i Stockholm med omnejd.

Rekryterare Stockholm med expertis inom personalrekrytering

Rekryterare i Stockholm med expertis inom personalrekrytering hittar du hos Rubino Rekrytering. Vi är rekryteringsexperter inom områdena sälj, marknad och ekonomi sedan starten av 2003. Vi har en lång meritlista när det gäller att hitta individer med expertkunskap som krävs för att leda en modern marknadsavdelning, försäljningsavdelning och ekonomiavdelning.

Vi har total förståelse över vad som kännetecknar bra personal inom de områden våra kunder söker och kan snabbt se om individen är rätt för det arbetet. Våra noga utvalda och kompetenta kandidater levererar alltid bäst resultat med sin positiva inställning, incitament och förmåga att skapa styrka hos andra.

Vi är de främsta experterna på rekrytering inom marknadsföring, försäljning och ekonomi åt våra kunder i Stockholms län.

Rekrytera personer som ökar försäljningen och varumärkeskännedomen i Stockholm

Rubino rekryterar chefer och övrig personal på alla nivåer som efterfrågas av våra kunder i Stockholms stad.

Rubino Rekrytering är alltid redo att ställa upp vid en rekrytering av toppkandidater i Stockholmsregionen.

Vi har lösningarna och den toppkunskap som krävs för att finna och rekrytera de bästa personerna inom våra kunders tjänsteområden i Stockholmsområdet.

Idag utövar Rubino sin rekryteringsverksamhet i städerna Stockholm, Göteborg och Malmö – men är inte främmande för uppdrag i hela landet.

Välkommen till Rubino Rekrytering, ett rekryteringsföretag av toppindivider inom marknad, försäljning och ekonomi i hela Stockholm! Vi kan helt enkelt Rekrytering Stockholm!

Harry Rubino –
din personliga rekryterare

Funderar du på vad en bemannings- eller rekryteringslösning via oss skulle kosta?

Kontaktuppgifter:
+46 (0)8-411 60 80
harry@rubino.se

KONTAKTA MIG

»Rubino Rekrytering har varit vår partner sedan 2003. De har alltid levererat med stor kvalité och har därför fått vårt förtroende också avseende andra typer av tjänster – utöver de inom sälj och marknad.«

KENT MATTSSON, VD, SEAB

Ska ditt företag också växa? Kontakta oss.

VI RINGER DIG INOM 2 H.